Μενεγάκη: Άναυδη με την αποκάλυψη του «Κουράκου» για την προσωπική του ζωή! Τι έμαθε για πρώτη φορά;
Media

Μενεγάκη: Άναυδη με την αποκάλυψη του «Κουράκου» για την προσωπική του ζωή! Τι έμαθε για πρώτη φορά;

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη όταν ο τηλεοπτικός Κουράκος από τη Γη της Ελιάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα στην 12χρονη κόρη του!

«Είχα ξεκινήσει βοηθητικός ηθοποιός το 2008. Μετά γνώρισα τον Κούλλη (Νικολάου) και άλλα άτομα από τη δουλειά και το είχα αφήσει για αρκετό χρονικό διάστημα, γιατί έκανα και μια εκπομπή στο Sigma. Μετά από ‘κει σταμάτησα εντελώς γιατί έχω κι ένα κοριτσάκι», είπε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης με την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται: «Τι κοριτσάκι;»

kouraos-(2).jpg

«Έχω μια κόρη», απάντησε ο ηθοποιός με την Ελένη να λέει: «Παιδί; Τώρα το ακούω, δεν το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω. Να σου ζήσει!», είπε.

«Θα γίνει 12 ετών τώρα η κόρη μου», συνέχισε με την παρουσιάστρια να του λέει, γεμάτη έκπληξη: «Κάτσε βρε παιδάκι μου, ένα ένα. Δεν το ξέραμε ότι έχεις παιδί, αλλά εδώ μας λες ολόκληρο παιδί».

Δες το απόσπασμα

H αποκάλυψη για την συνέχεια στην «Γη της Ελιάς»

«Ο Γιώργης μετά από διάφορα flashbacks που έχει παίρνει έναν άνθρωπο εμπιστευτικά και του λέει ότι θέλει να τσεκάρουν το σπίτι της Ευτυχίας και μπαίνουν μέσα σε αυτό όταν λείπει η Ευτυχία. Βάζουν μία ουσία πάνω στους τοίχους κι εμφανίζει το αίμα. Από αυτό το αίμα παίρνει δείγμα και το στέλνει για ανάλυση. Από αυτό το δείγμα μαθαίνει ότι το αίμα δεν είναι της Ευτυχίας, αλλά του Ανέστη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved