Survivor All Star: O Nίκος Μπάρτζης δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Media

Survivor All Star: O Nίκος Μπάρτζης δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star: Tα 100 επεισόδια με αμέτρητα run, στόχους, αγώνες, νίκες, ήττες, δάκρυα αλλά και πείσμα στους στίβους μάχης συμπληρωθήκαν το βράδυ της Δευτέρας (12-06).

Η ήττα των μπλε έφεραν στο συμβούλιο έναν ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση! Στο Συμβούλιο της Κυριακής (11-06) τα δεδομένα ήταν πάνω κάτω τα ίδια με την τελευταία ψηφοφορία των Διασήμων.

SURVIVOR-ALL-STAR-(01).jpg

Σάκης και Μαριαλένα προστατεύτηκαν από μια άτυπη μόνιμη ασυλία λόγω των αγωνιστικών επιδόσεών του Σάκη, επομένως οι δύο διαθέσιμοι προς ψηφοφορία παίκτες ήταν ο Βασάλος και η Μελίνα. Παρότι η Μαριαλένα κάλυπτε την Μελίνα παρά την αγωνιστική της πτώση γιατί είναι και οι δύο γυναίκες, αυτή τη φορά, και μετά την γκρίνια του Βασάλου που προηγήθηκε, επέλεξε να παραμερίσει για λίγο τη γυναικεία αλληλεγγύη που τη διακατέχει, ψήφισε τα Μελίνα και μάλιστα τα άκουσε κιόλας.

«Έχω πραγματικά κουραστεί να απολογούμαι κάθε φορά για το τι ψηφίζω εγώ. Κάθε φορά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν με την ψήφο μου. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα με τον Κωνσταντίνο να της λέει «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» ενώ ενοχλημένη έδειξε και η Μελίνα.

survivor-(3).jpg

«Με πείραξε βαθιά μέσα μου το ότι με ψήφισε η Μαριαλένα, γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες. Κι εγώ το είχα πει αυτό, γιατί έχουμε μείνει δύο. Το κράτησα».

Στο αποψινό επεισόδιο οι επιλογές δεν ήταν και πολλές, τα spoilers έπεσαν μέσα και ο Nίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση παρέα με τη Μελίνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved