MasterChef: Πώς κατάφερε η Μαρία Μπέη να είναι η μοναδική από τους παλιούς παίκτες που πάει τελικό;
Media

MasterChef: Πώς κατάφερε η Μαρία Μπέη να είναι η μοναδική από τους παλιούς παίκτες που πάει τελικό;

MasterChef: Μόλις λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό και κάπως έτσι η Μαρία Μπέη κατάφερε να είναι η μοναδική παίκτρια από όλους όσοι διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο να είναι η μεγάλη φιναλίστ μαζί με τον Νίκο Τράκα!

Στον φετινό κύκλο είδαμε πολλούς από τους παλιούς παίκτες να ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, έχοντας πλέον αποκτήσει μεγαλύτερη μαγειρική εμπειρία αλλά και τηλεοπτική καθώς μην ξεχνάμε πως και αυτό το ριάλιτι έχει κατά καιρούς απασχολήσει με τις ίντριγκες και τα καμώματα των παικτών μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

mpeh-(6).jpg

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι φέτος στο παιχνίδι είδαμε αρκετούς πρώην, εκείνη που επικράτησε ήταν η Μαρία Μπέη. Εκπληκτική μαγείρισσα με φαντασία στα πιάτα της, επικοινωνιακή και αγαπητή στο κοινό έφτασε σήμερα να διεκδικεί τον τίτλο της Ελληνίδας Masterchef.

Ποια είναι η Μαρία Μπέη;

mpeh-(5).jpg

1. Η Μαρία Μπέη είναι 21 ετών

2. Η καταγωγή της είναι από την Πιερία

3. Η Μαρία γνωρίζει πολύ καλά με τι θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της.

4. Πάντα στη ζωή της μεγάλωνε με έναν στόχο: Να γίνει μια καλή μαγείρισσα.

5. Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, η Μαρία Μπέη πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση.

6. Η Μαρία θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο της μαγειρικής, παίρνοντας τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

7. Μόνο ο μπαμπάς της την υποστήριξε στο να ακολουθήσει τη μαγειρική και να μην ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση. Οι υπόλοιποι θεωρούσαν το επάγγελμα κατώτερο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved