Κοργιαλάς: «Μία θαυμάστρια είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ»
Media

Κοργιαλάς: «Μία θαυμάστρια είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ»

O Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για την καθημερινότητά του στη Ναύπακτο, τα νέα του σχέδια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ευτράπελα που έχει συναντήσει.

Ο τραγουδιστής ετοιμάζει κάποια πράγματα στην Αμερική και τη Γερμανία, αλλά και τον δίσκο του στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χάος».

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για έμενα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Ναύπακτο. Ήθελα πάντα να το κάνω και «βοήθησε» και ο κορωνοϊός σε αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκομίσει είναι που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τον Κορινθιακό κόλπο και το κάστρο της Ναυπάκτου και λέω στον εαυτό μου “τι ζω;”», είπε.

korgialas.jpg

Αν και ο Δημήτρης Κοργιαλάς πλέον βρίσκεται στη Ναύπακτο, ο γιος του μένει στην Αθήνα μαζί με την πρώην σύντροφό του.

«Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει. Τον έχω μάθει όμως και αν δει ένα ωραίο παιχνίδι σε κάποιο μαγαζί θα γυρίσει και θα με ρωτήσει εάν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε. Μπορεί να έχω χρήματα, αλλά του λέω ότι θα το αγοράσουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχω δουλέψει και εκείνος δεν λέει τίποτα. Την επομένη εβδομάδα όμως πηγαίνω και το αγοράζω χωρίς να μου το ζητήσει ξανά εκείνος».

«Έχω κρατήσει πολύ καλές επαφές με την πρώτη μου σύζυγο, την Δήμητρα. Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές, Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή, έχουν φτιάξει πολύ οι σχέσεις μας», είπε.

dimkorgialas.jpg

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνυπάρξει καλλιτεχνικά με την Ευρυδίκη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα… ευτράπελα που έχει συναντήσει στις πίστες.

«Συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και ανέβηκε μία λούλουδου στη σκηνή που ήθελε να μου ρίξει λουλούδια στο κεφάλι και της είπα «φύγε, αργότερα». Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες που μου έγιναν εφιάλτης. Η μία είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη και πήγε να αυτοκτονήσει, ενώ είχε πάθει και κρίσεις πανικού λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε περάσει ο πατέρας του. «”Κλείδωσε” το ηλιακό μου πλέγμα και έπαθα κατάθλιψη», είπε.

Το καλοκαίρι θα βρει τον Δημήτρη Κοργιαλά να κάνει συναυλίες και να ψαρεύει τις υπόλοιπες ημέρες παρέα με τον γιο του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved