Survivor spoiler: Απόψε χάνει η Μπλε ομάδα και αυτοί είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Απόψε χάνει η Μπλε ομάδα και αυτοί είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Μετά τη Μελίνα Μεταξά, υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης και σήμερα χάνει πάλι η Μπλε ομάδα και... θα βγάλει στον τάκο δύο παίκτες.

Η ήττα των μπλε έφεραν στο συμβούλιο έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση! Στο Συμβούλιο της Κυριακής (11-06) τα δεδομένα ήταν πάνω κάτω τα ίδια με την τελευταία ψηφοφορία των Διασήμων.

Σάκης και Μαριαλένα προστατεύτηκαν από μια άτυπη μόνιμη ασυλία λόγω των αγωνιστικών επιδόσεών του Σάκη, επομένως οι δύο διαθέσιμοι προς ψηφοφορία παίκτες ήταν ο Βασάλος και η Μελίνα. Παρότι η Μαριαλένα κάλυπτε την Μελίνα παρά την αγωνιστική της πτώση γιατί είναι και οι δύο γυναίκες, αυτή τη φορά, και μετά την γκρίνια του Βασάλου που προηγήθηκε, επέλεξε να παραμερίσει για λίγο τη γυναικεία αλληλεγγύη που τη διακατέχει, ψήφισε τα Μελίνα και μάλιστα τα άκουσε κιόλας.

survivor_greece.jpg

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor all star, οι επιλογές δεν ήταν και πολλές, τα spoilers έπεσαν μέσα και ο Nίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση παρέα με τη Μελίνα.

Σήμερα οι κόκκινοι κερδίζουν και η Μπλε ομάδα βγάζει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και... αυτοί είναι η Στέλλα Ανρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε και το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved