Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η συμπεριφορά του Βασάλου άλλαξε όταν ήρθε η μητέρα του»
Media

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η συμπεριφορά του Βασάλου άλλαξε όταν ήρθε η μητέρα του»

Mετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήγε στο «Καλό μεσημεράκι» και σχολίασε τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αλλαγή συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την άφιξη της οικογένειας.

«Θεωρώ ότι ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί αξιόλογο, έχει μια καρδιά μάλαμα. Ήταν το στήριγμά μου στο παιχνίδι. Το 2021 δεν είχε κάτσει να κάνουμε παρέα. Ενώ τώρα μιλούσαμε για πράγματα για την έξω μας ζωή. Θεωρώ ότι είναι ένας αληθινός άνθρωπος που τον έχουν πολεμήσει. Φοβούνται ότι θα βγει αληθινός! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Νίκος», είπε.

asimakopoulos - 1

«Η Μελίνα είχε γενικά αποστάσεις, τις μετρούσε. Έβγαζε δοντάκια! Συνέχεια με ψήφιζε, ήταν εμμονική μαζί μου. Και μου έμεινα 10 φορές στο παιχνίδι ήταν θαύμα. Ίσως ο κόσμος κατάφερε ότι κάποιοι χαρακτήρες ήταν ψεύτικοι.

Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν ήρθε η οικογένεια! Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε “μαζέψου. Μην είσαι τόσο ειρωνικός”», τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

asimakopoulos-999.jpeg

«Το προηγούμενο βράδυ είχα ένα feeling ότι η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Την είδα στο όνειρό μου και την επόμενη μέρα, κατεβαίνει, δεν έβλεπα τίποτα. Μόνο τη μητέρα μου! Έχω κόλλημα με τη μητέρα μου. Είναι άλλη φάση, είναι κουλ τυπάκι. Ο Βασάλος είπε “Τι φάση;”. Είχε κάτσει, είχε κάνει και πόζα. Όταν ήρθε ο πατέρας του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε να χαιρετήσει», ανέφερε τέλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved