Ποιος Παπαδόπουλος: Ο Βασίλης Κολοβός αποκαλύπτει το φινάλε της σειράς!
Media

Ποιος Παπαδόπουλος: Ο Βασίλης Κολοβός αποκαλύπτει το φινάλε της σειράς!

Ο Βασίλης Κολοβός μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τέλος της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος.

  • Και φτάνουμε στο φινάλε.

Ο Θανάσης έχει πάει στη μονάδα ηλικιωμένων, την έχει προπληρώσει γιατί δεν θέλει να γίνει βάρος σε κανέναν. Αλλά επειδή όλοι τον αγαπούν, κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν κοντά τους. Γιατί πραγματικά είναι η κολόνα και η βάση στην οποία στηρίζονται αυτές οι δύο οικογένειες και κυρίως τα δυο παιδιά.

  • Είστε και προσωπικά παππούς.

Έχουμε τέσσερα εγγόνια και αυτή είναι η αγωνία μας. Το μεγαλύτερο είναι 22 ετών και το μικρότερο 2,5. Αυτή είναι η ξεχωριστή γοητεία των γηρατειών.

  • Τι σχέδια κάνετε για τον επόμενο χειμώνα;

Αν όλα πάνε καλά, θέλω να ξεκουραστώ το καλοκαίρι και το χειμώνα να συνεχίσω την παράσταση για τον Νίκο Πλουμπίδη, ένα μεγάλο ήρωα του λαϊκού κομουνιστικού κινήματος. Μαζί με τον φίλο και συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, είχαμε κάνει όλη την προεργασία και εκείνος είχε συγκεντρώσει τα ιστορικά στοιχεία. Παίζαμε για δυο μήνες στο Θέατρο Ημέρας και ήμασταν κάθε βράδυ γεμάτοι, αλλά προέκυψε ο κορονοϊός και σταματήσαμε.

Τώρα, αν είναι καλά τα πράγματα, λέω να το συνεχίσουμε. Ταυτόχρονα γράφω κιόλας. Έχω ήδη γράψει έξι-εφτά βιβλία.

  • Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο για τη ζωή του οποίου θα θέλατε να γράψετε;

Πολλά. Προς το παρόν, όμως, θέλω να κάνω πιο πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, για τη γυναίκα και τα εγγόνια μου. Κάποια στιγμή που θα ρεμβάζω ή θα κάθομαι στον κήπο, μπορεί να σκεφτώ κάτι και να το ξεκινήσω.

Συνήθως, όταν μου καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό, κάνω ένα-δυο μήνες να τη συγκροτήσω μέσα μου και δυο-τρεις ημέρες να τη βάλω στο χαρτί. Το πρώτο μου βιβλίο με «έτρωγε» για δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου και ένα Σάββατο μεσημέρι αποφάσισα να αρχίσω να γράφω. Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα, που είχα να πάω στην πρόβα, είχα γράψει τις μισές σελίδες, είπε ο Βασίλης Κολοβός στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved