Ο Παράδεισος των κυριών: Γωγώ Μπρέμπου: «Η Όλγα δεν είναι εκδικητική. Τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Γωγώ Μπρέμπου: «Η Όλγα δεν είναι εκδικητική. Τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο»

Η Γωγώ Μπρέμπου υποδύεται την Όλγα Βασιλείου στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των Κυριών.

Η ηθοποιός μιλά για τη σειρά και τον ρόλο της σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Πώς σας φάνηκε ο ρόλος της Όλγας Βασιλείου στις αρχές ακόμη, όταν σας μίλησαν για αυτόν οι σεναριογράφοι;

Μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την αρχή γιατί είναι μια γυναίκα της οποίας η αγωγή, ο τρόπος που έχει μεγαλώσει, το πώς έχει μάθει να ζει, ορίζουν τη ζωή της -όπως συμβαίνει με όλους μας- χωρίς όμως εκείνη να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε αυτήν. Με έναν τρόπο, τα συναισθήματά της δεν μπορούν να εκδηλωθούν εύκολα, δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της, δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτή η αντίσταση που δημιουργείται στην έκφραση των συναισθημάτων της μου άρεσε, θεώρησα ότι είχε υποκριτικό ενδιαφέρον.

Βεβαίως, όσο προχωρούσε η ιστορία, επειδή υπάρχουν γεγονότα που την ταρακουνούν πάρα πολύ, άρχισε να εκφράζει τα συναισθήματά της. Και έχω παρατηρήσει πολλές γυναίκες που είναι έτσι. Και αυτό συμβαίνει λόγω «καλής διαγωγής» και ενός τρόπου διαπαιδαγώγησης των γυναικών τη δεκαετία του '60.

1675686777845-666143121-gogo-mprempou.jpg
  • Δεν υπάρχουν και σήμερα γυναίκες που ως ένα βαθμό αφήνουν τη ζωή και τη μοίρα τους στα χέρια ενός άντρα;

Ναι, σίγουρα. Ειδικά μετά την κρίση του 2010-19, επειδή η οικονομική θέση των γυναικών έγινε χειρότερη -όπως και όλων των εργαζομένων, αλλά ειδικά των γυναικών έγινε πολύ χειρότερη, γιατί ακόμη δεν είχαν κατακτήσει αυτά που είχαν πάρει φόρα να κατακτήσουν-, με αποτέλεσμα να μένουν εγκλωβισμένες σε σχέσεις ή γάμους μέχρι να κάνουν την ηρωική τους έξοδο.

  • Στην εποχή της, η Όλγα είναι πλούσια, αλλά την περιουσία της τη διαχειρίζεται ο άντρας της, ο Αποστόλης.

Αυτό ίσως ήταν η μεγαλύτερη βλακεία της ζωής της, το να εμπιστευτεί, δηλαδή, τόσο πολύ κάποιον. Το έκανε πραγματικά λόγω καλής αγωγής και αγαθού συναισθήματος. Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό της στο ότι ο άντρας της θα έκλεβε τα πάντα. Και όμως, γίνεται.

  • Και τώρα προσπαθεί να τα πάρει πίσω.

Ναι, προσπαθεί να τα πάρει πίσω, χωρίς όμως να καταγγείλει τον άντρα της. Και αυτό είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του χαρακτήρα της. Γιατί η Όλγα θέλει δικαιοσύνη, δεν είναι εκδικητική. Τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο, για αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει, είπε η Γωγώ Μπρέμπου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved