«Χείμαρρος» η Ραμόνα Βλαντή:«Απορώ που μπέρδεψαν την Μέγκι Ντρίο με μένα, είναι απεριποίητη»
Media

«Χείμαρρος» η Ραμόνα Βλαντή:«Απορώ που μπέρδεψαν την Μέγκι Ντρίο με μένα, είναι απεριποίητη»

Απίστευτες ατάκες είπε η Ραμόνα Βλαντή στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη Μέγκι Ντρίο

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ρεπόρτερ αποκάλεσε καταλάθος Ραμόνα την Μέγκι Ντρίο, με το μοντέλο να γίνεται έξαλλο.

«Ραμόνα; Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Πάμε παρακάτω…», σχολίασε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο με αιχμηρό τρόπο.

Με αφορμή της δηλώσεις του μοντέλου η Ραμόνα Βλαντή έδωσε τη δική της απάντηση, με τα «καρφιά» να… πηγαινοέρχονται και από τις δύο πλευρές.

«Δεν μου έκανε εντύπωση που η Μέγκι Ντρίο είπε ότι είμαι μεγαλύτερη. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, είμαι 39 ετών. Μου έκανε εντύπωση το πως την μπέρδεψαν με μένα. Προς τιμήν της που την μπέρδεψαν με μένα, έτσι όπως ντύνεται και είναι απεριποίητη», είπε.

ramona-megki.jpg

«Δεν με αφορά γενικά τέτοια κορίτσια το τι λένε. Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία, αυτό ήταν δουλειά άλλου και απέτυχε. Έχω τα δικά μου παιδιά που τα μαθαίνω να μην μιλάνε έτσι. Δύσκολονα με μπερδέψεις με την Μέγκι Ντρίο, είμαι πάντα περιποιημένη, προσέχω από πάνω μέχρι κάτω την εμφάνιση μου, κάτι που δεν ισχύει σε αυτά τα κορίτσια», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε πως θα χαιρόταν να δει τον Λάκη Γαβαλά στο Shopping Star, γιατί το αξίζει. Για τον Γιώργο Καράβα δήλωσε πως θα τον προτιμούσε σε πρωινή εκπομπή: «Είναι φρέσκο πρόσωπο με παιδεία, μορφωμένος, αλλά δεν κατέχει το αντικείμενο. Τον προτιμώ σε πρωινή εκπομπή», εξήγησε.

«Η Έλενα Γαλύφα ως τι θα πάει στο Shopping Star; Θα κάνει συνεντεύξεις στα παρασκήνια όπως στο GNTM; Μονό αυτό μπορεί να κάνει», είπε.

«Περιμένω μία επιταγουλα από το My Style Rocks. Επί ένα μήνα γίνεται αναφορά στο όνομά μου, έτσι ανέβηκαν και τα νούμερα τηλεθέασης», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved