Survivor – Ασημακόπουλος: Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά – Καταπέλτης για Βασάλο-Μαρτίκα-Μπόγδανο
Media

Survivor – Ασημακόπουλος: Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά – Καταπέλτης για Βασάλο-Μαρτίκα-Μπόγδανο

 

 Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μίλησε τόσο για το Survivor All Star και έδωσε στεγνά κάποιους παίκτες, όπως τον Ηλία Μπόγδανο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Τάκη Καραγκούνια αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο πρώην παίκτης επιβεβαίωσε πώς την λίστα την έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ο καθένας έκανε τη δική του στρατηγική. Ο Μαρτίκας έχει αλλάξει πολλές φορές τις απόψεις του, έχει γυρίσει την μπιφτέκα. Ο Μπάρτζης με τον Μαρτίκα δεν τα πήγαιναν καλά. Όπως και ο Μαρτίκας με τον Μπόγδανο. Δεν μιλούσαν και είχαν συνέχεια επιθέσεις. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω τι ήθελε να περάσει.» είπε χαρακτηριστικά ο Ασημακόπουλος.

54c8a229-a505c896-1686499234542-61455035-asimakopoulos.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Μαρτίκας ήθελε να τον προσεγγίσει τον Μπόγδανο για να πάει παρακάτω. Όλοι γνώριζαν ότι ο Μπόγδανος έγραψε τη λίστα. Είναι παρέα! Από τη δική μου πλευρά, το ξέρω. Ήμασταν εκεί, ήξερα ποιοι κάνουν παρέα με ποιους και είχαν πρόσβαση. Δηλαδή θα τρώω εγώ και δεν θα δίνω στον φίλο μου;

Σαν παρέα θα τα μοιράζουν. Ο Μπόγδανος βγήκε καθαρός. Η παραγωγή ήταν σωστή, βρήκε τις άκρες της, τον ντόπιο που έκαναν τον deal και το διέκοψε».

Σε άλλο σημείο είπε: «Ο Βασάλος ήθελε να τα έχει καλά με όλους… Οι πλάκες ήταν κάπως περίεργες, ήταν υπερβολικές, δεν μου άρεσαν. Μπορεί να ήταν κάποιος ρόλος…»!

«Ο Τάκης ήταν τοξικός, τον είχε ρουφήξει το παιχνίδι» πρόσθεσε ο Γιώργος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved