Στέφανος Κωνσταντινίδης στο gossip-tv: «Δεν ξέρω αν θα είμαι την επόμενη χρονιά στη Super Κατερίνα»
ndp photo
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης στο gossip-tv: «Δεν ξέρω αν θα είμαι την επόμενη χρονιά στη Super Κατερίνα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου και «πολυεργαλείο» στην εκπομπή Super Κατερίνα καθώς εκτός από μέλος του πάνελ που εκφράζει τη γνώμη του και τοποθετείται για διάφορα θέματα επικαιρότητας, φέρνει και τα δικά του αποκλειστικά ρεπορτάζ... 

Κάτι που επεσήμανε και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στους δημοσιογράφους τους οποίους είχε καλέσει στο πλατό της εκπομπής της, Super Κατερίνα για να κάνει μαζί τους έναν απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και να δώσει hints για την επόμενη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, λοιπόν, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv, αποκάλυψε πολλά για τη μέχρι τώρα συνεργασία του με την παρουσιάστρια αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει τηλεοπτικά, μην αποκλείοντας τίποτα για το άμεσο μέλλον...

317568501_163231079556169_7212016913203857175_n.jpg
  • Γιατί τσακώνεστε σε αυτή την εκπομπή; Τι γίνεται;

Δεν τσακωνόμαστε. Είμαστε μια ελληνική οικογένεια. Πώς είναι ο μπαμπάς, η μαμά τα παιδιά ο ένας γιος κάνει αυτό, ο άλλος κάνει εκείνο… Είμαστε μια ελληνική οικογένεια που αγαπιόμαστε, που είμαστε ενωμένοι αλλά είμαστε και πολύ εξωστρεφείς.

  • Και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Ναι ρε παιδί μου εδώ ο Ανδρέας κόντευε να πει στον αέρα αναλυτικά τη σκέψη του για το τι θα κάνει του χρόνου. Μόνο τον Κοκλώνη και τους λογιστές δεν φώναξε στον αέρα.

Ναι, έχει πολλά τέτοια στοιχεία.

1676199565446-302847432-stefanos-konstantinidis.jpg
  • Πώς είναι η σχέση σας με τον Ανδρέα;

Ο Ανδρέας, είναι ένας λόγιος της ελληνικής τηλεόρασης, είναι πολύ μεγάλο σχολείο το να δουλεύεις μαζί του, έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που έχει ζήσει μια έντονη ζωή και έχει εμπειρία, το ότι δεν του αλλάζεις τη γνώμη και ενώ λέει ότι «κάνω πράγματα και θέλω να κάνω διάλογο», κλειδώνει στις απόψεις του, θεωρεί ότι αυτό είναι το σωστό και καμιά φορά θέλει να το επιβάλλει κιόλας. Θα τον ήθελα λίγο πιο διαλλακτικό αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έχει ζήσει πολύ έντονα και πάντα έχει επιχειρήματα για την άποψή του και στην τηλεόραση το σημαντικότερο είναι ό,τι λες, να το λες με επιχείρημα. Το όχι, το ναι, το μου αρέσει, δεν μου αρέσει, είναι πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Για μένα σημασία έχει το επιχείρημα. Και από επιχειρήματα έχει εκατοντάδες.

  • Και εσύ δεν είσαι ένας πανελίστας, είσαι ένας ενεργός δημοσιογράφος και έχεις άποψη…

Υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός με τον Ανδρέα και ο Ανδρέας με σέβεται και του αρέσει να κάνει αντίλογο με εμένα και στον αέρα και εκτός αέρα και του αρέσει να πιάνουμε κουβέντες και αυτό το σέβομαι και μου αρέσει. Από την άλλη, νομίζω ότι είναι asset της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σέβεται αυτούς που εκτιμά. Όποιους δεν εκτιμά, φαίνεται. Είναι ξεκάθαρο, με τον τρόπο του, πώς τους αντιμετωπίζει.

344149227_785641219451155_3712385275916823787_n.jpg
  • Θα είσαι στην εκπομπή του χρόνου;

Δεν το ξέρω.

  • Θέλεις να είσαι;

Ενδέχεται. Θα εξαρτηθεί από τις κουβέντες που κάνουμε και το ξέρεις πολύ καλά εσύ ότι δεν είναι μόνο τι θέλουμε να κάνουμε…

  • Είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι;

Το οικονομικό είναι πολύ βασικό κομμάτι στη δουλειά που κάνουμε. Για λίγα χρήματα διαφορά μπορεί να πάρεις και διαφορετικές απόψεις. Όχι να είναι τεράστια η οικονομική διαφορά. Θέλω να κάνω και του χρόνου «πρωταθλητισμό». Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να κάνω κάτι που θα είναι περισσότερο ενημερωτικό και δεν αναφέρομαι για του χρόνου. Μεγαλώνω, έχω βαρύνει, θέλω να πάω προς την ενημέρωση. Η ενημέρωση δεν έχει τα χρήματα της ψυχαγωγίας. Αν έβρισκα να κάνω ενημέρωση με οικονομικούς όρους ψυχαγωγίας θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είναι θετικό για εμένα ότι η εκπομπή είναι πλέον πιο κοινωνική και έχει θέματα ενημέρωσης. Τη super Κατερίνα πριν 4 χρόνια δεν θα ήθελα να την κάνω. Η Super Κατερίνα φέτος μου αρέσει και την έκανα με την καρδιά μου. Με τα παιδιά δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα, η Κατερίνα είναι αυτό που δείχνει και το εκτιμώ πάρα πολύ γιατί έχω δουλέψει με παρουσιάστριες που σου χτυπάνε την πλάτη και από πίσω σε θάβουν, εκτιμώ την ειλικρίνειά της, δεν το βρίσκεις εύκολα και τη δοτικότητα που έχει. Μου αρέσει ότι στον αέρα δεν έχουμε πολλά στεγανά και το πράγμα μπορεί να ξεφύγει λίγο παραπάνω και μπορούμε να πούμε την άποψή μας σα να μην είμαστε μπροστά στο γυαλί και αυτό μου αρέσει: ότι δεν υπάρχουν ράγες που υποχρεωτικά να ακολουθήσεις, όσο και αν είναι επικίνδυνο πολλές φορές. Το αν θα είμαι θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τις προοπτικές εξέλιξης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved