MasterChef τελικός: Αυτό είναι το τελευταίο δύσκολο πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν Μπέη - Τράκας
Media

MasterChef τελικός: Αυτό είναι το τελευταίο δύσκολο πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν Μπέη - Τράκας

MasterChef: Ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής επεφύλασσε στους παίκτες εκπλήξεις. Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ δύσκολο πιάτο, στην τελευταία τους δοκιμασία.

Την βραδιά του μεγάλου τελικού, η κουζίνα του MasterChef φιλοξένησε τον σπουδαίο Ισπανό chef Quique Dacosta, έναν ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας γαστρονομίας, που όχι μόνο μετράει δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin συνολικά αλλά η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες!

Ως δημιουργός του πιάτου αντιγραφής, θα είναι εκείνος που θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα.

masterchef.jpg

Οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν όταν δοκίμασαν το πιάτο του όμως οι τεχνικές του για να φτιαχτεί ήταν αρκετά δύσκολες και κάποια πράγματα δεν τα είχαν ξανακάνει με αποτέλεσμα το άγχος τους να χτυπήσει κόκκινο.

Αφού δοκίμασαν λοιπόν το πιάτο, κλήθηκαν να το αντιγράψουν και ρίχτηκαν στην μάχη της μαγειρικής με έναν και μόνο στόχο... να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να πάρουν τη νίκη.

Δείτε το βίντεο από το MasterChef:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved