Μαύρο Ρόδο - Νίκος Κουκάς: «Ο Γεράσιμος θα πληρώσει για τα λάθη του»
Media

Μαύρο Ρόδο - Νίκος Κουκάς: «Ο Γεράσιμος θα πληρώσει για τα λάθη του»

Ο Νίκος Κουκάς μας συστήθηκε φέτος ως Γεράσιμος στη σειρά Μαύρο Ρόδο και μιλάει τόσο για τον ρόλο του όσο και για τη ζωή του μέχρι σήμερα...

O νεαρός ηθοποιός επίσης μιλάει και για τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη αλλά και για τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις του...

Τα επόμενα επεισόδια είναι κομβικά για τον ήρωα που ενσαρκώνεις. Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος;

Η αλήθεια είναι ότι ο Γεράσιμος βρίσκεται σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση από τη στιγμή που του προέκυψε το ψυχωτικό επεισόδιο. Έπαθε ολοκληρωτικό break down. Τον είδαμε να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και θα διαπιστωθεί ότι έχει ψυχικά προβλήματα, θα τον δούμε να υποφέρει. Τον είδαμε να μπαίνει στο ψυχιατρείο. Όμως, σύμφωνα με τις εξελίξεις, στη συνέχεια αποφασίζει να το σκάσει.

Koukas.jpg

Γιατί φεύγει;

Μαντέψτε! (Γελάει.)

Για την Ελισάβετ;

Ναι! Η νοσηλεία για ψυχικά νοσήματα είναι μία δύσκολη διαδικασία και βλέπουμε έναν άνθρωπο να φτάνει στα όριά του μέσα στην κλινική. Όντως, δεν αντέχει άλλο και παρακαλάει τους γονείς του να τον βγάλουν γιατί νιώθει ότι δεν θα αντέξει, ότι θα πεθάνει. Ο Γεράσιμος αισθάνεται πως ο εγκλεισμός του εκεί αντί να τον βοηθάει τον χειροτερεύει, οπότε αποφασίζει ότι πρέπει να φύγει, για να είναι κοντά στην Ελισάβετ.

Από όλη αυτή την περιπέτεια θα αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με το τι έγινε με τον Διακοσάββα;

Ναι, μέσα στη σύγχυσή του ο Γεράσιμος νομίζει ότι είδε τον Διακοσάββα στο δωμάτιο του ψυχιατρείου και εκεί χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Πάνω σε αυτόν τον πανικό εξομολογείται στον Σαράντο όσα έγιναν, ωστόσο οι γονείς του καλύπτουν την αλήθεια.

Θα υπάρξουν συνέπειες για τον Γεράσιμο; Θα πληρώσει για τα λάθη του;

Σίγουρα θα πληρώσει με έναν τρόπο. Δεν θα είναι για το συγκεκριμένο έγκλημα που έκανε, που σκότωσε στον Διακοσάββα, αλλά θα πληρώσει.

Στη συνέχεια θα τον δούμε να βγάζει εισιτήρια για τη Σουηδία. Πού αποσκοπεί; Θέλει να το σκάσει με την Ελισάβετ;

Ναι, ο σκοπός του είναι να φύγει και, βέβαια, όχι μόνος του.

Ο Γεράσιμος θέλει να ξεκινήσει μία καινούργια ζωή με την Ελισάβετ στη Σουηδία, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Θα τα καταφέρει;

Αυτό θα το δούμε... Δεν μπορώ να το αποκαλύψω!

Αν η ιστορία έχει happy end για τον Πέτρο και την Ελισάβετ, ο Γεράσιμος υπάρχει περίπτωση να το αποδεχτεί;

Όχι, δεν μπορεί.

Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος;

Ναι, η σειρά ολοκληρώνεται φέτος και μπορώ να σας αποκαλύψω ότι θα υπάρχει happy end.

Κάνοντας έναν μικρό και πρόωρο απολογισμό, πώς ήταν στο σύνολό του αυτό το πρώτο τηλεοπτικό βήμα για σένα;

Ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ ωραίο «ταξίδι» αυτό που έζησα και συνεχίζω να βιώνω στο «Μαύρο ρόδο». Έχω πάρει πολλά μαθήματα από καταξιωμένους ηθοποιούς. Παράλληλα, έχω αναπτύξει πολύ κοντινές σχέσεις, ειδικά με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί περισσότερο, όπως είναι ο Δρόσος Σκώτης και η Ελένη Καρακάση, που υποδύονται τους γονείς μου στη σειρά. Έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτούς.

Του χρόνου θα σε δούμε κάπου τηλεοπτικά;

Ακόμη δεν γνωρίζω τι θα κάνω του χρόνου τηλεοπτικά. Υπάρχουν μερικές προτάσεις στο «τραπέζι» και τις σκέφτομαι.

Έχεις κάνει σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Στα σχέδιά σου υπάρχει το ενδεχόμενο μιας διεθνούς καριέρας;

Δεν κλείνω ποτέ καμία πόρτα. Σίγουρα δεν θα ήθελα να περιοριστώ εγχώρια, αλλά προς το παρόν χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ στην Ελλάδα. Στο μέλλον θα δούμε τι θα έρθει.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Σε πολύ νεαρή ηλικία ήθελα να γίνω ζωγράφος. Όταν πήγα στο γυμνάσιο, ξεκίνησα στο σχολείο να κάνω θέατρο και εκεί μου γεννήθηκε η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Σίγουρα σε έναν βαθμό δεν ήξερα τι με περιμένει, όμως δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε άλλο. Η υποκριτική είναι το μόνο επάγγελμα που με γεμίζει.

Παράλληλα ασχολείσαι με το μόντελινγκ. Τι σου αρέσει σε αυτό το επάγγελμα;

Το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου και έχει πάρα πολύ μεγάλη σχέση με το επάγγελμα που έχω επιλέξει να κάνω. Ο τρόπος που προσεγγίζω κάθε φωτογράφιση αποτελεί για μένα έναν διαφορετικό ρόλο.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σου;

Αυτή την περίοδο προσπαθώ να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, δεν είναι κάτι σίγουρο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα κάνω μία ταινία τον χειμώνα, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved