«Τα καλύτερά μας χρόνια» περνούν στην… τηλεοπτική ιστορία
Media

«Τα καλύτερά μας χρόνια» περνούν στην… τηλεοπτική ιστορία

Πριν από λίγα χρόνια η ΕΡΤ 1 μπήκε δυναμικά στον τομέα της μυθοπλασίας με πολλές αξιόλογες σειρές.

 

Μία από αυτές, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, είναι τα «Καλύτερά μας χρόνια» με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το σίριαλ, το σενάριο του οποίου υπογράφουν η Κατερίνα Μπέη και ο Νίκος Απειρανθίτης, την Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 22.00, περνάει στην τηλεοπτική ιστορία, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο, συγκινητικό, διπλό επεισόδιο.

ta-kalytera-mas-xronia-(3).jpg

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών προβολής του, είδαμε τρεις δεκαετίες της Ελλάδας μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων και ξύπνησαν μνήμες για το πόσο έχει αλλάξει η χώρα μέσα σε αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας συνήθειες, σχέσεις και καθημερινότητα. Με νοσταλγία αλλά και χιούμορ, η σειρά αποτύπωσε στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

Το αποχαιρετιστήριο γύρισμα πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διάμορφωμένο χώρο στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για ένα παλιό σχολείο στον προαύλιο χώρο του οποίου έχει στηθεί η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και με φιλική ατμόσφαιρα, ο σκηνοθέτης Σπύρος Ρασιδάκης είπε το «3, 2,1, κλακέτα, πάμε» και οι ηθοποιοί, ύστερα από 170 επεισόδια, μπήκαν για τελευταία φορά στα «παπούτσια» των ηρώων που υποδύονται και γύρισαν το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved