Μαύρο Ρόδο - Σοκ: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί
Media

Μαύρο Ρόδο - Σοκ: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί

Μαύρο Ρόδο: Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του MEGA πλησιάζει και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Στα προσεχή επεισόδια ο Γεράσιμος δίνει τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο, ενώ ο Θέμης αργοπεθαίνει…

Η ψυχική υγεία του Γεράσιμου είναι ιδιαίτερα κλονισμένη και παρόλο που νοσηλεύεται σε κλινική, δεν σταματάει να σκέφτεται την Ελισάβετ. Ο νεαρός το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά της και έτσι κάποια στιγμή, όπως θα παρακολουθήσουμε, καταφέρνει και το σκάει από εκεί, θέλοντας να ζήσει μαζί της, βγάζει δύο εισιτήρια για τη Σουηδία, ώστε να φύγουν από τη Γερακιανή και να κάνουν μια νέα αρχή μακριά απ’ όλους.

Την ίδια στιγμή, στο μοναστήρι το κλίμα είναι πένθιμο με την Ελισάβετ να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Αυξεντία, πεθαίνει και όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της. Μάλιστα, μετά την κηδεία της, η κοπέλα λυγίζει, καθώς αισθάνεται πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Σε αυτή την ευάλωτη στιγμή τη βρίσκει ο Γεράσιμος, ο οποίος καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Τότε, λοιπόν, της προτείνει με ενθουσιασμό να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό.

GERASIMOS-DHMAKOYLHS-NIKOS-KOYKAS.jpg

Η Ελισάβετ ξαφνιάζεται και του ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Οι ώρες περνούν και ο Λέυτέρης, αγχωμένος, ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Γεράσιμου και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Όμως, το ίδιο βράδυ, ο νεαρός μπαίνει στο κελί της κοπέλας, αποφασισμένος πια να την πάρει για να φύγουν. Παρόλο που εκείνη αρνείται, ο ίδιος προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει στη Σουηδία. Όμως η ξαφνική παρουσία ενός αστυνομικού αλλάζει τα δεδομένα. O Γεράσιμος μόλις τον βλέπει πανικοβάλλεται με αποτέλεσμα να αρπάζει το όπλο του και να τον πυροβολεί. O αστυνόμος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο νεαρός, όταν συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, φεύγει τρέχοντος για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η είδηση πως ο Γεράσιμος πυροβόλησε έναν αστυνομικό σκάει σαν βόμβα στο χωριό με τους γονείς του να είναι σοκαρισμένοι! Κι ενώ εκείνος παραμένει κρυμμένος, η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα και να καταθέσει όλα όσα διαδραματίστηκαν. Την επόμενη μέρα, ο Γεράσιμος επιστρέφει ξανά στο μοναστήρι με στόχο να πάρει την Ελισάβετ από εκεί και να φύγουν μακριά. Όταν όμως μπαίνει στο κελί της, έρχεται αντιμέτωπος με μια εικόνα που τον τρελαίνει. Έτσι, ο νεαρός αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του με έναν δραματικό τρόπο…

O Θέμης αργοπεθαίνει

Ο Βίκος, στην προσπάθειά του να σκοτώσει τον Θέμη, βάζει έναν δικό του άνθρωπο, τον Φρέντι, να τον δηλητηριάσει. Ο Καστρινός αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, αλλά δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Μάλιστα, όπως θα δούμε, όταν μαθαίνει ότι τελικά ο Βίκος είναι ζωντανός, δίνει τα χέρια με τη Ζαμόνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Όμως ο Φρέντι έχει άλλα σχέδια για εκείνον, και το δηλητήριο που τον... ποτίζει αρχίζει σιγά σιγά να έχει έντονη επίδραση στο σώμα του.

mavro-rodo-(2).jpg

Κάποια στιγμή που ο Θέμης είναι μαζί με τον Πέτρο, δεν αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά καταρρέει. Τότε ο νεαρός σαστίζει και κάνει τα πάντα για να τον συνεφέρει. Λίγο μετά, ο άντρας ανακτά τις αισθήσεις του και παρά τις πιέσεις του γιου του αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι μέρες περνούν και τα συμπτώματά του είναι πια πολύ σοβαρά... Όταν ο Φρέντι ενημερώνει τον Βίκο για την πορεία του σχεδίου του, εκείνος του δίνει εντολή να προχωρήσει στη θανατηφόρα τελική δόση! Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται διαρκώς και ο ίδιος αγνοεί πως αργοπεθαίνει. Λίγο μετά, κάνει κάποιες εξετάσεις και όταν ο γιατρός παίρνει τα αποτελέσματα σοκάρεται και σπεύδει να τον ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασής του...

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved