Δημήτρης Μπέλλος: Τελικά σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της;
Media

Δημήτρης Μπέλλος: Τελικά σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Μπέη μετά τη νίκη της;

Η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του MasterChef που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Αμέσως μετά τη νίκη της ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και απάντησε αν σκέφτεται να της κάνει σύντομα πρόταση γάμου.

«Νομίζω πως χαίρομαι πιο πολύ από το να το έπαιρνα εγώ. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ και το κατάφερε και πέρασε και πολλά για να το καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει την τριάδα και όταν έφτασε εκεί λέει μπορώ να το κερδίσω και θέλω και τα έδωσε όλα.

maria-mpei.jpg

Είναι αγχωμένη εδώ και ένα μήνα. Δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε μετά τη νίκη της! Δεν παίζει! Εγώ της είπα “μπράβο, συγχαρητήρια”. Μόνο αυτό. Εγώ θα της κάνω δώρο; Εκείνη θα μου κάνει! Κέρδισε έπαθλο, θα πάρει τα λεφτά! Εγώ θα της κάνω δώρο;

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κάποιο δώρο. Το έπαθλο να το κάνει ό,τι θέλει. Διακοπές, ταξίδια, ρούχα! Πραγματικά ό,τι θέλει και εγώ θα είμαι εκεί να την στηρίξω σε ό,τι κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος.

353105797_684093270398872_3626804552356348483_n.jpg

Απαντώντας στην ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε: «Ποιος Ηλίας; Τι είπε; Ρώτα τον Ηλία! Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Επειδή κέρδισε το MasterChef; Ώπα, Ώπα! Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά, τούμπανο. Μέχρι εκεί! Έχουμε ακόμα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μπέλλος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved