Χρήστος Μάστορας: «Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να τη διαγράψω…»
Media

Χρήστος Μάστορας: «Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να τη διαγράψω…»

Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τα μέλη του συγκροτήματος «Μέλισσες», τα οποία μίλησαν γιατην περιοδεία τους, και για την επιτυχία των τραγουδιών τους και ο Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μαυρογένης ήταν αποκαλυπτικοί. 

«Πέρυσι που είχαμε κάνει κάτι ανάλογο μας πήγε πολύ καλά», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαυρογέννης.

«Αυτό που έχει αλλάξει από πέρυσι είναι ότι έκοψα τα μαλλιά μου. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία γράφοντας το «Για πάντα». Πήγαμε στο Πήλιο, απομονωθήκαμε και γράψαμε αρκετά τραγούδια. Το «Για πάντα» έχει μία επιρροή από A-Ha», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να την διαγράψω από τη χρονιά που πέρασε, άλλα δεν θέλω να αποκαλύψω ποια. Δεν μου αρέσει να προσπερνώ τις κακές μου στιγμές γιατί μου δίνουν έμπνευση».

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Θάνος Λάιτσας σχολίασε πως, «οι άσχημες στιγμές δεν πρέπει να διαγράφονται γιατί σε βοηθούν στο μέλλον».

Για μία κακή στιγμή του μίλησε και ο Κώστας Μαυρογέννης.

«Μία κακή στιγμή της χρονιάς που θα ήθελα να διαγράψω είναι το λουμπάγκο που έπαθα πριν την πρεμιέρα μας», αποκάλυψε!

«Το “Crayon” είναι τραγούδι που το εμπνευστήκαμε από την ιστορία ενός φίλου μας. Όλα μου προκαλούν άγχος στις πρεμιέρες. Θα ήθελα να μην έρχονται οι γονείς, οι συνάδελφοι, και οι μάνατζερ», αποκάλυψε με τη σειρά του ο Χρήστος Μάστορας.

Ποια τραγούδια τους θα αφιέρωναν και πού οι «Μέλισσες»;

«Η μάνα μου κάθε φορά μου λέει ήσασταν φανταστικοί, τέλειοι, και πάντα στο τέλος βάζει και ένα «αλλά». Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στο κορίτσι μου είναι “Το κύμα”», υπογράμμισε ο Κώστας Μαυρογέννης ενώ ο Χρήστος Μάστορας είπε: «το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα. Έχει γραφτεί όμως και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο».

«Από τα τραγούδια μας θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου το «”Ένα”», σημείωσε ο Θάνος Λάιτσας.

Η Αναστασία αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την συνεργασία της με τις «Μέλισσες».

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο καλοκαίρι από ότι αυτό με τη συνεργασία μας με τις «Μέλισσες». Στις “Μέλισσες” αφιερώνω το νέο μου τραγούδι “Φλόγα” που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το αγαπημένο μου τραγούδι από «Μέλισσες» είναι το «Αν βρεθούμε σ’ ένα παραμύθι» και το “Κύμα”», αποκάλυψε με τη σειρά της.

«Θα εμφανιζόμαστε και μαζί με την Αναστασία στην σκηνή», είπε τέλος ο Χρήστος Μάστορας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved