Μαρία Κατσανδρή: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά η κάθαρση θα έρθει»
Media

Μαρία Κατσανδρή: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά η κάθαρση θα έρθει»

Η Βρεττώ του «Αυτή η νύχτα μένει» παραδέχεται ότι ο ρόλος της είναι μια από τις πολύ ευτυχισμένες και δημιουργικές στιγμές της στην τηλεόραση.

Η Μαρία Κατσανδρή μιλά στο 7 μέρες tv και δίνει το δικό της φινάλε… στη σειρά

Πόσο έτοιμη είναι να πληρώσει το τίμημα;

«Εννοείται ότι είναι έτοιμη, το έχει πει εξάλλου ότι δεν την ενδιαφέρει η δική της ζωή, αλλά θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει την οικογένειά της. Θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσει τους δικούς της ανθρώπους, όταν όμως έρχεται στο φως και μια άλλη αλήθεια, θα δούμε τη Βρεττώ να αλλάζει».

maria-katsandri-ayti-i-nyxta-menei.jpg

Αναφέρεστε στην αποκάλυψη ότι δεν είναι η Μαρίνα αυτή που σκότωσε τον Νώντα;

«Ακριβώς. Γι’ αυτό εξάλλου έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτός ο ρόλος, ο χαρακτήρας της Βρεττώς. Φτάνει στο έσχατο σημείο, στο πιο οριακό που μπορεί να οδηγηθεί ένας άνθρωπος, που είναι ο φόνος. Είναι πολύ βασική και καθοριστική καμπή αυτή και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η Βρεττώ θα τα καταφέρει».

Είναι σχεδόν τρομακτικό το πού μπορούν να μας οδηγήσουν οι πράξεις μας σε μια πορεία ζωής.

katsandri-nyxta.jpg

«Φυσικά. Εγώ το πιστεύω ότι, όχι μόνο η Βρεττώ, αλλά όλοι είμαστε εν δυνάμει άγγελοι και δαίμονες, όλοι. Δεν σκοτώνουμε γιαπί έχουμε κάποια κοσμοθεωρία, μας εμποδίζει μια κοινή αντίληψη για τη ζωή. Έχω σκεφτεί πολλές φορές όμως ότι, αν μου είχαν σκοτώσει το παιδί, δεν ξέρω τι θα έκανα. Ποιος άνθρωπος, όταν βιώνει μια τόσο ακραία συνθήκη, δεν έχει σκεφτεί να σκοτώσει; Το αν θα το κάνει τελικά είναι άλλο πράγμα, υπάρχει μια διαδρομή από τη σκέψη μέχρι την πράξη. Αλλά η σκέψη έχει γίνει...»

Ποιο θα ήταν για εσάς το ιδανικό φινάλε της σειράς; Συνήθως σε τέτοιες ιστορίες επιζητούμε την εξιλέωση.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς στο τέλος, αλλά η κάθαρση θα έρθει, αυτό είναι σίγουρο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved