Μελέτης Ηλίας: «Ήταν μια όμορφη συγκυρία για εμένα και ήμουν ευτυχής που συμμετείχα»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Ήταν μια όμορφη συγκυρία για εμένα και ήμουν ευτυχής που συμμετείχα»

Τον Μελέτη Ηλία, τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Σόι σου», ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί βασικό κομμάτι μιας άλλης οικογένειας που αγαπήσαμε πολύ, των Αντωνόπουλων.

0 Μελέτης Ηλίας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τα «Καλύτερό μας χρόνια», αλλά όχι και να ξεκουραστεί, καθώς το καλοκαίρι του και το φθινόπωρο που έρχεται είναι ήδη γεμάτα με ενδιαφέροντα σχέδια!

meletis-ilias-(2).jpg

Ποιο είναι το συναίσθημα τώρα που μετράτε αντίστροφα για το φινάλε της σειράς;

«Αρχίζουμε σιγά σιγά να διαπιστώνουμε ότι φτάνει το τέλος, βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες των γυρισμάτων. Ήταν τρία χρόνια που μας βοήθησαν πάρα πολύ, γιατί ο πρώτος κύκλος ήταν εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας. Ήταν λοιπόν ένα μεγάλο αποκούμπι για εμάς το να πηγαίνουμε στη δουλειά όταν όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι είχαν κλειστεί στο σπίτι τους. Και ήταν μεγάλη χαρά να συμμετέχεις σε μια τόσο προσεγμένη παραγωγή. Θεωρώ ότι τα «Καλύτερό μας χρόνια» ήταν μια παραγωγή η οποία σεβόταν τον τηλεθεατή από όλες τις απόψεις. Και επειδή πρόκειται για σειρά εποχής, πιστεύω ότι δεν μας ξέφυγε τίποτα, από ιστορικά γεγονότα ή από το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ, το οποίο ήταν πολύτιμο. Ήταν μια όμορφη συγκυρία για εμένα και ήμουν ευτυχής που συμμετείχα σε άλλη μια σειρά η οποία αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό»

1686902931177-201109751-meletis-ilias-(1).jpeg



Η ιστορία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και θα ολοκληρώσει στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

«Ξεκινήσαμε το 1969, βρισκόμαστε στο 1983 και κάνουμε ένα άλμα στα δυο τελευταία επεισόδια, φτάνοντας στο 1987 που είναι μια χρονιά ορόσημο, με τα καλά της και τα κακά της, με το Ευρωμπάσκετ, το Σισμίκ και πολλά άλλα γεγονότα»

1686902939047-401726634-meletis-ilias-(1).jpg



Πώς βιώσατε εσείς αυτές τις αλλαγές, που αφορούν σχεδόν δύο δεκαετίες;

«Ο Στέλιος, ως σαραντάρης το ’70, νιώθω ότι δεν ήταν τόσο ευέλικτος στις αλλαγές όσο είναι ο Μελέτης, ο σαραντάρης του σήμερα. Ο Στέλιος είχε μάθει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις των κοινωνικών, προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων του με άλλους τρόπους, αλλά έκανε τη φιλότιμη προσπάθειά του. Νιώθω ότι και για εμάς, ως ηθοποιούς, ήταν μεγάλη επιτυχία και μια πολύ ωραία εμπειρία το να ενσαρκώνουμε ήρωες οι οποίοι μεγαλώνουν στο πέρασμα του χρόνου και αλλάζουν όπως αλλάζει ο καθένας», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved