Survivor – Μελίνα: Άδειασε τον Βασάλο και «έδωσε» την Σταυρούλα για τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο
Media

Survivor – Μελίνα: Άδειασε τον Βασάλο και «έδωσε» την Σταυρούλα για τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις της μέσω skype μετά την αποχώρησή της από το survivor all star: «Με τον Βασάλο δεν είχαμε ποτέ επικοινωνία και με τη Σταυρούλα. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους ίδιους τι συμβαίνει μεταξύ τους. Εγώ σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς. Εγώ αποκάλυψα ότι είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα με τον Βασάλο;»

melina_metaxa_official_100905392_646388046089332_8728644275294060489_n.jpg

Και στη συνέχεια είπε: «Εγώ ήμουν η τελευταία που έμαθα τι ακριβώς γινόταν. Το ήξεραν όλα τα παιδιά. Το συζητούσαν όλα τα παιδιά στην καλύβα. Τώρα να δεν το είπε κανένας μπροστά στις κάμερες και φάνηκε ότι εγώ το σκέφτηκα είναι άλλο.»!

Και στη συνέχεια «άδειασε» τον συμπαίκτη της, τον Κωνσταντίνο: «Ο Βασάλος έλεγε άλλα πράγματα σε σένα, άλλο σε εμένα. Σίγουρα ήταν στρατηγική. Καλύτερα να είναι στρατηγική αυτό, γιατί αν είναι έτσι και στην έξω του ζωή; Μπορεί να ήταν αυτό το σχέδιό του.»!

Και ξεκαθάρισε η Μελίνα Μεταξά: «Δεν άφησα να εννοηθεί πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Βασάλο και τη Μαριαλένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Αισθανόμουν συνεχόμενη πίεση από τον Βασάλο, για αυτό δεν ήρθαμε και ποτέ κοντά και δεν του μιλούσα καν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved