Ελένη Μενεγάκη - Σάββας Πούμπουρας: Οι ατάκες, οι απαντήσεις και τα unfollow - Το σχόλιο της Μαγγίρα
Media

Ελένη Μενεγάκη - Σάββας Πούμπουρας: Οι ατάκες, οι απαντήσεις και τα unfollow - Το σχόλιο της Μαγγίρα

Χαμός έχει γίνει με τον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη!

Μία ατάκα της παρουσιάστριας έφερε την απάντηση του Σάββα και στη συνέχεια ήλθε το unfollow και από τους δύο και όπως φαίνεται η σχέση τους είναι τεταμένη.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» είπε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες ότι ο Σάββας Πούμπουρας του χρόνου δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της.

Ο Σάββας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και απάντησε: «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε, «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον», ενώ λίγες ώρες μετά ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στο Instagram.

1675246695858-175117942-280051543_967367880813359_4536727399632179616_n.jpg

Μέσα από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Η ατάκα που πυροδότησε τα πνεύματα ήταν «αφήστε την κάμερα πάνω του, 3 χρόνια τη ζητάει». Η ατάκα όμως του Σάββα που από ό,τι ξέρω ότι τη λέει συνέχεια είναι «κάμερα σε εμένα παρακαλώ», το λέει ως μότο. Μήπως λοιπόν η Ελένη το είπε λίγο χιουμοριστικά;».

12.jpg

Και ο πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Όταν τη γνωρίσεις και την καταλάβεις, θα καταλάβεις από το ύφος και τον τόνο της φωνής της πότε έχει νεύρα. Αυτή η ατάκα ήταν μία μικρή μπηχτή. Χιουμοριστικά θα πω ότι όταν επέλεξε αυτούς τους συνεργάτες, μάλλον δεν κοίταξε τα άστρα…»!

«Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε και γράφει «αυτά που λες για κάποιον άλλον, δείχνουν πολλά περισσότερα για σένα». Αυτό είναι τρομερή μπηχτή. Αυτό αναιρεί το γεγονός που είπε «πολύ ντόρος για το τίποτα». Δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν βγαίνεις και λες αυτό στο Instagram. Όταν λες τέτοια ατάκα εσύ Ελένη για μένα, δείχνει πολλά περισσότερα για σένα παρά για μένα. Αυτό εννοεί, είναι ξεκάθαρο» υπογράμμισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, ποιος είναι πρωινιάτικα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved