MasterChef - Νίκος Τράκας: «Με την αλωπεκία μού ήταν δύσκολο να ενταχθώ...»
Media

MasterChef - Νίκος Τράκας: «Με την αλωπεκία μού ήταν δύσκολο να ενταχθώ...»

Ο Νίκος Τράκας, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@star  και αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε αλλά και για το πρόβλημα με την… αλωπεκία.

Ο Νίκος Τράκας τόνισε: «Το πιο δύσκολο είναι ότι είσαι διαφορετικός από όλους. Όταν είσαι πιτσιρικάς δεν είναι τόσο εύκολο να ενταχθείς. Και η νοοτροπία του κόσμου παλιά ήταν διαφορετική. Στο νοσοκομείο δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία και σου έλεγαν να κάνεις χημειοθεραπεία. Τώρα είναι πολύ πιο βατό το background.»!

trakas21.jpg

Και πρόσθεσε: «Έχω δεχτεί πολλή κριτική για την αλωπεκία, μου έχουν πει χίλια δύο μύρια. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Όσο μεγάλωνα δικαιολογούσα τα παιδιά γιατί μαθαίνουν, εξελίσσονται. Από τους μεγάλους και τους ενήλικες ανθρώπους είναι περίεργο να το βιώνεις.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Χαίρομαι που έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και έχουν πάρει boost που με είδαν στην τηλεόραση. Πιο πολύ ήταν στις αρχές. Όσο το αποδεχόμουν και το γούσταρα δε με ακουμπούσε τίποτα. Απλά προχωρούσα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved