Σύλβια Δεληκούρα: «Στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” σταματούσαν τα γυρίσματα από το γέλιο»
Media

Σύλβια Δεληκούρα: «Στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” σταματούσαν τα γυρίσματα από το γέλιο»

Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που πρωταγωνιστεί, την σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που μας συστήθηκε ως ηθοποιός, αλλά και για τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην ξεκαρδιστική κωμωδία του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και για την σειρά που την ανέδειξε.

«Είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά και να θέλεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου», είπε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα.

silviadelikoura_313335399_484728236943792_7606892833948677980_n.jpg

«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η “Άσπα” του ρόλου. Στα γυρίσματα του “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, οι καμεραμέν έκοβαν το γύρισμα, γιατί κουνιόντουσαν από τα γέλια. Υπήρχε ένας θαυμαστής που μού έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», αποκάλυψε για την σειρά που την ανέδειξε ως ηθοποιό, και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

delikoura.jpg

Για τον σύντροφό της, η Σύλβια Δεληκούρα τόνισε πως, «με τον σύντροφό μου συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Εγώ έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι, και έφυγε. Σ’ ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, είχα πέσει από τη μηχανή και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Πιο πολύ από εμένα».

Και πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός: «Το “Δεν έχω ψάξει κινητό” θεωρώ ότι είναι ψέμα. Εγώ έχω ψάξει κινητό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved