Σπύρος Σταμούλης: «Θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή η αλήθεια για τον Άλκη»
Media

Σπύρος Σταμούλης: «Θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή η αλήθεια για τον Άλκη»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το θέλω του, ο Σπύρος Σταμούλης κάνει με προσοχή τους καλλιτεχνικές του επιλογές αφήνοντας το αποτύπωμά του σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» να υποδύεται τον Άλκη έναν ήρωα που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, ο οποίος αν τελικά τα καταφέρει να λυτρωθεί, θα είναι χάρη στον έρωτα.

stamoulis-nyxta.jpg

Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει; Ο Άλκης του Διαγόρα ή ο Αλκης της Εύης;

«Συνυπάρχουν και οι δύο. Δεν είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά δύο εκφάνσεις του ίδιου ανθρώπου. Είναι η δουλειά του από τη μια και τα συναισθήματά του από τη άλλη και το πώς αυτά τα δύο έρχονται σε σύγκρουση. Υπάρχει αυτό που θεωρεί εκείνος καθήκον αλλά και η παρόρμηση. Πάντως το ζητούμενο του είναι να υπάρξει δικαιοσύνη και να βρει το δίκιο του για τον πατέρα του παρόλο που δεν ήταν ένας καλός άνθρωπος. Αν αναρωτιόμαστε αν ο Αλκης είναι θετικός ήρωας, Νώντας είναι σίγουρα από την πλευρά τω κακών. Παρ' όλα αυτά, ο γιος του τον έχε δικαιολογήσει μέσα του για όσα έχει κάνει. Αλλωστε είναι ο πατέρας του».

Μήπως την ιδέα της εκδίκησης του τι φύτεψε ο Διαγόρας και δεν είναι δική τοι πρωτοβουλία;

«Νομίζω ότι ήταν η τελευταία δοκιμασία του Διαγόρα στον Αλκή για να τον κάνει αδίστακτο προκειμένου να του αφήσει τα ηνία κα να αναλάβει τις εγκληματικές δραστηριότητες που του κληροδοτεί. Αυτό εξέλαβα από το σενάριο. Ο Διαγόρας ήταν άρρωστος και αργά ή γρήγορα θα πέθαινε».

perlegkas-nyxta-(8).jpg

Όμως εκείνος σκότωσε τον Διαγόρα υπερασπιζόμενος τελικά το καλό που αναδύεται μέσα από το πρόσωπο του Θοδωράκη

«Μα αυτό αναζητούσε ο ίδιος Διαγόρας. Να μην πεθάνει στο κρεβάτι του πόνου από την αρρώστια. Αυτός οδήγησε τα πράγματα εκεί. Ο Αλκης θα ήταν πραγματικά έτοιμος γι' αυτό που τον προόριζε αν έπαιρνε την απόφαση να σκοτώσει τον θετό του πατέρα. Κι εκείνος το έκανε».

Ωστόσο ο Αλκης πήγε να παραδοθεί, αλλά ο Διαμάντης του έδωσε άλλοθι; Αυτό δεν έπρεπε να είναι μια ευκαιρία για επανεκκίνηση για εκείνον;

«Οχι. γιατί ξεκινάει ένας νέος κύκλος στον οποίο γίνεται περισσότερο αδίστακτος. Από την ημέρα του φόνου έχει γίνει μέσα του εσωτερική μετακίνηση. Είναι πιο κοντά στον Διαγόρα και το άλλοθι που του έχει δώσει ο Διαμάντης είναι γιατί τον εκβίασε, θα γίνει ένα ντόμινο ανατροπών και ο Αλκης θα έρθει πιο κοντά στην πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου του πατέρα του. Τα επόμενα επεισόδια είναι συναρπαστικά».

stamoulis-(1).jpg

Ο Αλκης συνεχίζει να ψάχνει τη Μαρίνα καθώς θεωρεί ότι εξαφανίστηκε και κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρή, θα αργήσουμε να το μάθουμε αυτό;

«Θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή η αλήθεια όπως είδαμε και ότι ο δολοφόνος του πατέρα του δεν ήταν η Μαρίνα. Είναι κάποιος άλλος ή άλλη. Είναι πολλοί οι υποψήφιοι και το νήμα θα ξετυλιχτεί σιγά-σιγά. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ακόμη φανεί. Ούτε Άλκης είναι σίγουρος για το ποιος είναι τελικά», λέει στο tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved