Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης δίνει την περιουσία του στη Διαμάντω
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης δίνει την περιουσία του στη Διαμάντω

Αυτή η νύχτα μένει: Σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε να δει θα προβεί ο Αλκης, ο οποίος για να εξιλεωθεί για το παρελθόν του θα δώσει στη Διαμάντω το ποσοστό του από το μαγαζί για τον γιο της.

Οι τελευταίες εξελίξει έχουν φέρει τον Στρατή στα όριά του και καταλαβαίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Έτσι, κάνει το επόμενο βήμα προκειμένου να κερδίσει και πάλι την καρδιά της Ζέτας.

nyxta-(3).jpg

Στο ο Άλκης είναι πια αποφασισμένος να αφήσει την παρανομία και να ζήσει τη ζωή του ελεύθερος μαζί με το κορίτσι που αγαπάει, την Εύη. Μόνο που το παρελθόν του δεν τον αφήνει κι εκείνος βρίσκεται σε απελπισία. Στο μεταξύ, το ένα πρόβλημα εμφανίζεται μετά το άλλο και ο Στρατής παίρνει την απόφαση να πουλήσει το «Όνειρο»: «Πουλάω το μαγαζί, να ψάξετε αλλού για δουλειά», ανακοινώνει στους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιδρούν.

nyxta-(4).jpg

«Τι εννοείς το πουλάς; Και μας το λες τελευταία στιγμή; Τι απόφαση είναι αυτή, ρε Στρατή; Μήπως να το σκεφτείς ξανά», του λένε, αλλά εκείνος επιμένει: «Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Τέλος, το μαγαζί πουλιέται». Ομως, αυτή η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «Ονειρο» αποτυγχάνει, όταν εμφανίζεται η Διαμάντω και ανακοινώνει: «Το μαγαζί δεν θα πουληθεί και αυτό το λέω εγώ». πετώντας στο τραπέζι τα χαρτιά που τη δείχνουν συνιδιοκτήτρια. Ο Αλκης, προκειμένου να εξιλεωθεί απέναντι στη Διαμάντω και το παιδί της αποφασίζει να της μεταβιβάσει όλο το ποσοστό που του είχε δώσει ο Διαγόρας. Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Αλκή, αλλά όπως προαναφέραμε ο ίδιο$ θέλει να ξεφύγει απ’ όλα και να κάνει μια νέα αρχή. Μόνο που το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται καθώς η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρόμικου αστυνομικού με τον Αλκη.

Ο Πόντικας παρατάει τη Μυρτώ

nyxta-mirto-(7).jpg



Η συνεχόμενη άρνηση της Μυρτώς να δώσει μια ευκαιρία στον Πόντικα, τον κάνουν να πάρει την απόφαση να την εγκαταλείψει και να φύγει μακριά της. «Αφού δεν με θέλεις στη ζωή σου, τότε θα φύγω μακριά σου! θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένη, αν ξέρω αυτό, μου αρκεί», της λέει και φεύγει. Ομως, στην πορεία η ίδια θα αναγνωρίσει το λάθος που έκανε μαζί του και παράλληλα σκεπτόμενη το συμφέρον της, θα του ζητήσει συγγνώμη και θα του δώσει την ευκαιρία να είναι μαζί.

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved