J2US - Παπαμιχαήλ: Η εμφάνιση που έφερε αμηχανία στους κριτές- «Τι δεν ακούσατε; Εγώ είμαι τρελός;»
Media

J2US - Παπαμιχαήλ: Η εμφάνιση που έφερε αμηχανία στους κριτές- «Τι δεν ακούσατε; Εγώ είμαι τρελός;»

J2US: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη εμφανίστηκαν στη σκηνή του σόου για να τραγουδήσουν ένα λατρεμένο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, το «Δεν θα με ξεχάσεις». 

Όμως πολλά ήταν εκείνα που δεν πήγαν καλά. Τουλάχιστον στα αυτιά των κριτών που δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα που το συγκεκριμένο ζευγάρι πήρε πολύ υψηλή βαθμολογία καθώς ήταν και οι δύο πολύ καλοί στην ερμηνεία τους, απόψε (17/6-18/6) δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην αρχή της ερμηνείας του έχασε κάποιους στίχους, κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος και επεσήμανε το συγκεκριμένο σημείο, όπως και τις αστάθειες που είχε η ερμηνεία του.

Εκείνος όμως δεν το δεχόταν και έλεγε ξανά και ξανά ότι άκουγε κανονικά τη φωνή του και είχε χάσει μόλις μία λέξη.

Η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της είπε ότι πράγματι κάτι δεν πήγε καλά με την ερμηνεία του όμως και εκεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δυσανασχέτησε ενώ όταν ήρθε η σειρά της Δέσποινας Βανδή τού είπε από την αρχή και του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να έρθει σε καμία αντιπαράθεση και πως κατά τη γνώμη της δεν ήταν αυτό που περίμενε η ερμηνεία του.

Η ατμόσφαιρα ξαφνικά ηλεκτρίστηκε και όλοι έδειξαν να έχουν έρθει σε μία σχετική αμηχανία, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να δεσμεύεται ότι θα αλλάξει το όλο σκηνικό στη δεύτερη εμφάνισή του απόψε στη σκηνή του J2US με ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι που όπως είναι στα μέτρα του.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην κριτική για την ερμηνεία Παπαμιχαήλ-Μερκούρη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved