Media

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Έβαλε τα κλάματα με την έκπληξη της συντρόφου του on air!

Gossip-tv Team

O Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η αγαπημένη του τού έκανε έκπληξη με ένα βίντεο στο οποίο του είπε τα πιο τρυφερά λόγια. 

Ο λόγος για την Κατερίνα του, τη γυναίκα που έχει επιλέξει να πορεύεται μαζί τα τελευταία 4 1/2 χρόνια. Η Κατερίνα δεν έχει μεγάλη αγάπη για τη δημοσιότητα όμωςμ για χάρη του ηθοποιού και επιχειρηματία, δέχτηκε να κάνει αυτή την έκπληξη.

iatropoulos-3.jpg

Όπως του είπε στο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή Γεια σου, σκεφτόταν πολύ σοβαρά τι θα πει για την ψυχή του και την καλοσύνη του, όμως τελικά κατέληξε να του θυμίσει για ακόμα μία φορά πόσο πωρωμένη είναι μαζί του και πως θα παραμείνει η αιώνια θαυμάστριά του.

Τα λόγια της δεν θα μπορούσαν παρά να συγκινήσουν τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ο οποίος μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια και εκείνος για τη σύντροφό του.

iatropoulos2.jpg

Όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου πότε σκοπεύει να παντρευτούν, εκείνος είπε με χιούμορ για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα πως θέλει ακόμα λίγο καιρό για να το σκεφτεί και να... ωριμάσει!

iatropoulos-katerina.jpg

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved