Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μενεγάκη με τον Πούμπουρα
Media

Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μενεγάκη με τον Πούμπουρα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα και ήρθε σε δύσκολη θέση.

Μία ατάκα της παρουσιάστριας έφερε την απάντηση του Σάββα και στη συνέχεια ήλθε το unfollow και από τους δύο και όπως φαίνεται η σχέση τους είναι τεταμένη, όσο για την επόμενη σεζόν; Ο Σάββας είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι στην ομάδα της Ελένης.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» είπε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες ότι ο Σάββας Πούμπουρας του χρόνου δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της.

ouggarezos-eleni-mega.webp

Ο Σάββας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και απάντησε: «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε, «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον», ενώ λίγες ώρες μετά ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στο Instagram.

Οι ρεπόρτερ ρώτησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για αυτές τις τελευταίες εξελίξεις και απάντησε: «Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από όλα αυτά. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα επάνω σερ αυτό».

oygga.png

Όσον αφορά τα μπλοκ που κάνει κατά καιρούς στο instagram, τόνισε΅:«Ξέρω γιατί το κάνω κι αυτοί που τους μπλοκάρω ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους μπλοκάρω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αυτοί να κρυφτούν. Το μπλοκ δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να μην θέλω κάποιον εκείνη την περίοδο. Μετά ξεμπλοκάρω αν μου περάσει. Μπορεί να έχω μπλοκάρει κάποιον επειδή με έχει κουράσει. Μπορεί αυτά που ανεβάζει να είναι υποκριτικά, μπορεί να ανεβάζει παπούτσια και να κάνει διαφημιστικά. Αν είναι θέμα ανθρώπου και δεν θέλω να με βλέπει και να τον βλέπω, όταν το δω εννοείται ότι δεν θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει. Θα αλλάξω δρόμο ή μπορεί να περάσω από μπροστά του και να τον καρφώσω. Πολλοί με έχουν κάνει μπλοκ, επειδή τους έκανα unfollow. Όλα είναι ένα παιχνίδι, αλλά εγώ το νιώθω και δεν είναι καθόλου παιχνίδι για εμένα».

d0f3540acae179a175621db3f2893bf2_XL.webp

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved