Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δίνει την πρώτη δόση δηλητήριου στον Θέμη
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δίνει την πρώτη δόση δηλητήριου στον Θέμη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να απειλήσει την Ελισάβετ. Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει, ώστε να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Ο Βίκος έχει στα χέρια του το δηλητήριο και με τη βοήθεια του Φρέντι δίνουν την πρώτη δόση στον Θέμη.

rodo.jpg

Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά αντικείμενα του Παράσχου. Η Γιάννα κάνει μία κουβέντα στον Σαράντο ξεκαθαρίζοντάς του το τέλος της σχέσης τους. Πώς θα αντιδράσει ο Γιαννίκος όταν αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης;

Ποιος μπαίνει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται; Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

rodo.webp

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό.

Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη.

Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved