«Πάγωσε» ο Αγγελόπουλος – Τσακώθηκε η Σκορδά με τη Βαμβακούση και αποχώρησε!
Media

«Πάγωσε» ο Αγγελόπουλος – Τσακώθηκε η Σκορδά με τη Βαμβακούση και αποχώρησε!

Χαμός έγινε στο διάλειμμα της εκπομπής, Πρωινό μας και… η κάμερα κατέγραψε την επική φάρσα της Φαίης Σκορδά με "συνεργό" την Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο.  

Λίγο πριν εισβάλλει το ζευγάρι να μιλήσει για τη συνεργασία του σε διαφήμιση, η Φαίη με τη βοήθεια της Δήμητρας έκαναν μία φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου και… «την πάτησε»!

Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά ακούγεται να λέει: «Τι να πω ότι είστε δύο συνεργάτες; Δεν είναι χαζό αυτό;» με τον Γιώργο να της απαντά: «Μα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο… ο Γιώργος και η Δήμητρα» με τη Φαίη να επιμένει «μα είστε μαζί, θα φανώ εγώ μετά χαζή ότι δεν κάνω μία ερώτηση… Τι θα πω Δήμητρα ότι είστε φίλοι; Είστε ξαδέρφια;»!

giorgos1.jpg

Τόσο η Δήμητρα όσο και ο Γιώργος έλεγαν στην Φαίη ότι δεν θα μιλήσουν καθόλου για τα προσωπικά τους μόνο για τη συνεργασία τους και η παρουσιάστρια τόνισε: «Τι με απειλείς τώρα;»!

Η δε Δήμητρα είπε στη Φαίη ότι δεν θέλει να βγει στην εκπομπή και πήρε την τσάντα της να φύγει. «Είναι αυτό επαγγελματικό τώρα;» αναφώνησε η Φαίη ενώ η Δήμητρα έφευγε και ο Αγγελόπουλος είχε «μαρμαρώσει»!

Οι δυο γυναίκες είχαν συμφωνήσει να του κάνουν πλάκα και… τα κατάφεραν!

Δείτε τη φάρσα στον Ντάνο αλλά και την επιβεβαίωση on camera ότι είναι μαζί!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved