Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ελίνα Παπίλα: «Προχώρα, μην πτοείσαι, θα σου ταίριαζε το Xαμογελάτε»
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ελίνα Παπίλα: «Προχώρα, μην πτοείσαι, θα σου ταίριαζε το Xαμογελάτε»

«Μου αρκεί που έκλεισε με το ''Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό'' που είναι και μια πρόταση και για την εκπομπή της και για την ίδια σε σχέση με τη δική της εκπομπής που ήταν μια αποτυχία...» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά το τέλος της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. 

Oλοκληρώθηκε χθες η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε μαζί» με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να αποχαιρετά το κοινό αλλά και να αναφέρεται στο πλήθος αρνητικών σχολίων που ακούστηκαν για την εκπομπή.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της η Ελίνα Παπίλα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα για την εξέλιξη αυτή, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα με ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου, που ήταν και από τους πρώτους που είχαν αποδοκιμάσει το κόνσεπτ της εκπομπής.

mikroutsikos-papila.jpg

«Περίεργα νιώθω. Ήταν ένα πρότζεκτ που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο του, προσπαθήσαμε πολύ, το απολαύσαμε και συνεχίζουμε».

«Θα το ξαναέκανα. Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι. Ήμουν ο εαυτός μου, αν άλλαζα κάτι, θα έδινα περισσότερο χρόνο. Και να κλείσω με μία φράση του Ανδρέα Μικρούτσκου “να χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”».

Ο παρουσιαστής αρχικά είπε: «Θα συμφωνήσω μαζί της. Μάλλον είναι στενοχωρημένη, προχώρα μην πτοείσαι με τίποτα».

papila

Παράλληλα πρόσθεσε ότι το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» είναι ένα format εκπομπής που θα της ταίριαζε και τη συμβούλευσε να το ακολουθήσει...

«Μου αρκεί που έκλεισε με το ''Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό'' που είναι και μια πρόταση και για την εκπομπή της και για την ίδια σε σχέση με τη δική της εκπομπής που ήταν μια αποτυχία...», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved