Παπουτσάκη: Η συγκίνηση για το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» & η σχέση με τους γιους της
Media

Παπουτσάκη: Η συγκίνηση για το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» & η σχέση με τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το οριστικό φινάλε της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και μάλιστα συγκινήθηκε. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς ''Τα καλύτερά μας χρόνια'' λέγοντας πως θα της λείψουν όλα. «Λέγαμε όλοι, πώς δεν θα σε βλέπω κάθε μέρα... Ήταν κάτι πολύ δυνατό και έντονο» είπε και συνέχισε μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της Ηλία Μελέτη: «Με τον Ηλία Μελέτη είχαμε φοβερή χημεία, οι σκηνές μας έβγαιναν με την πρώτη».

Επίσης αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά θέματα λέγοντας πως πλέον δεν θέλει να υπεραναλύει τα πράγματα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μιλώντας για τους γιους της παραδέχτηκε ότι έχουν μία περίεργη σχέση ο Μάξιμος και ο Κίμωνας και ότι τσακώνονται συνέχεια, όμως είναι πολύ αγαπημένοι.

Εννοείται πως ως περήφανη μαμά είπε ότι ο ένας γιος της, ο Μάξιμος, είναι genius. Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Τέλος, αναφέρθηκε στα επόμενα θεατρικά της σχέδια και τόνισε πως δεν θέλει να ξανακάνει στην τηλεόραση μία 70s ή 80s φιγούρα με πολλά παιδιά αλλά να ξεφύγει λίγο από αυτό.

papoutsakissss.jpg

Όταν δε αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς στην οποίαν πρωταγωνιστούσε προκειμένου αύριο να δουν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα σύμπαν μαγικό και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved