Τα καλύτερά μας χρόνια: Εμφάνιση–έκπληξη στο φινάλε! Ο γιος της Παπουτσάκη στον ρόλο του «Καραμούζα»
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Εμφάνιση–έκπληξη στο φινάλε! Ο γιος της Παπουτσάκη στον ρόλο του «Καραμούζα»

Λίγο πριν την εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», ρίξει αυλαία με ένα επικό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (20-06) η Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 κι έκανε μια αποκάλυψη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στο φινάλε της σειράς θα δούμε και τον γιο της Μάξιμο, στον ρόλο του τηλεοπτικού της γιου «Καραμούζα».

papoutsaki-(4).jpg

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος, κάνει τον Καραμούζα. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους, παιδιά, και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα» αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δες το απόσπασμα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο χωρισμό της και πώς το διαχειρίστηκαν τα Μέσα.

papoutsakissss.jpg

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved