Τα καλύτερά μας χρόνια: Φινάλε με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Φινάλε με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ΕΡΤ, το σενάριο της οποίας υπέγραψαν η Κατερίνα Μπέη και ο Νίκος Απειρανθίτης, ρίχνει αυλαία την Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 22:00, μ’ ένα διπλό συναρπαστικό και άκρως συγκινητικό επεισόδιο.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας. Με νοσταλγία, αλλά και χιούμορ, η σειρά μάς χάρισε γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

TKMX-EP_3940169170-STILL004.jpg
Επεισόδια 39ο & 40ό (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ): «Φεύγουν τα Καλύτερά μας χρόνια»

Ο Άγγελος, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο εξωτερικό, επιστρέφει στη γειτονιά του Γκύζη και σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε μία μόνιμη… ταραχή. Το Σισμίκ, η κρίση στο Αιγαίο, η εκκλησιαστική κρίση, η έξαρση του ιού του HIV, αλλά και η φιλοξενία του Eurobasket στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και φυσικά η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ προκαλούν αναστάτωση όχι μόνο στη γειτονιά του Γκύζη, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Ο Άγγελος παρατηρεί ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» και προσπαθεί να εξοικειωθεί ξανά με τα παλιά δεδομένα, αγκαλιάζοντας όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει όσον καιρό έλειπε. Κάποιοι μένουν στάσιμοι κι άλλοι έχουν προχωρήσει, κι ένας αναπάντεχος επισκέπτης από το παρελθόν θα φέρει, για άλλη μια φορά, τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Αντωνόπουλων.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το φινάλε της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved