Survivor All Star: O Κατσούλης πήρε την πρώτη ατομική ασυλία & ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος
Media

Survivor All Star: O Κατσούλης πήρε την πρώτη ατομική ασυλία & ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος

Survivor All Star: Πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Δυάδες και τριάδες καθορίζουν την κάθε ψηφοφορία και η διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας από τους παίκτες είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν, καθώς κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής από μία ενδεχόμενη αποχώρηση.

Lianos-(3).jpg

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που φόρεσε το κολιέ της ασυλίας ενώ οι Survivors στο πρώτο συμβούλιο του ατομικού πλέον Survivor All Star ψήφισαν προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιώργος Λιανός έκανε ανακοινώσεις σχετικά με τον νικητή του Τουρκικού Survivor ενώ τους είπε πως από τώρα και μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να κοιμούνται σε ένα σπίτι, το οποίο βέβαια δεν θα τους παρέχει άλλες ανέσεις παρά μόνο έναν ύπνο.

Σχετικά με τις αλλαγές στο ατομικό αγώνισμα τους είπε πως

«Πρώτος αγώνας ασυλίας. Ο καθένας παίζει ατομικά, παίζει για την ατομική ασυλία. Θα σας εξηγήσω λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στους αγώνες της ασυλία. Κάθε αγώνα ασυλίας θα έχει έναν νικητή ή μία νικήτρια. Όλες οι αναμετρήσεις θα προκύψουν με κλήρωση οπότε μπορεί να δούμε και μεικτούς αγώνες. Κάθε παίκτης παίζει για να κερδίσει την ασυλία και να και να έρθει στο αντίστοιχο συμβούλιο και να μην μπορεί να ψηφιστεί. Αυτός ο παίκτης μπορεί να ψηφιστεί όλοι υπόλοιποι ψηφίζονται κανονικά. Έτσι θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο.

1687205105781-306057502-Lianos-(4).jpg

Στον δεύτερο αγώνα τι ακριβώς γίνεται; Όλοι παίκτες ακόμα και ο υποψήφιος αγωνίζονται κανονικά για ποιο λόγο όμως; Γιατί ο παίκτης οποίος είναι υποψήφιος, αν καταφέρει και κερδίσει διώχνει την υποψηφιότητά του από πάνω του και υποδεικνύει κάποιον άλλον υποψήφιο στη θέση του. Αυτό το στοιχείο θα κάνει τα πράγματα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το ίδιο θα συμβεί και στο τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved