Μαύρο Ρόδο:  Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η συζήτηση της Αλεξίας με τον πατέρα της είναι αποκαλυπτική. Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από το δηλητήριο. Νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά.

mavro-rodo.jpg

Η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο: ο Γιαννίκος την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Η Πολυξένη βγαίνει από τη μονή μαζί με τις δύο εικόνες.

Η συνάντησή τους θα έχει άσχημη εξέλιξη. Ο πανικός της Ελισάβετ έχει φτάσει σε επικίνδυνα, για το μωρό, σημεία. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.

mavro-rodo2.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να απειλήσει την Ελισάβετ. Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει, ώστε να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Ο Βίκος έχει στα χέρια του το δηλητήριο και με τη βοήθεια του Φρέντι δίνουν την πρώτη δόση στον Θέμη.

Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά αντικείμενα του Παράσχου. Η Γιάννα κάνει μία κουβέντα στον Σαράντο ξεκαθαρίζοντάς του το τέλος της σχέσης τους. Πώς θα αντιδράσει ο Γιαννίκος όταν αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης;

Ποιος μπαίνει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται; Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved