Μενεγάκη – Πούμπουρας: Μετά τα unfollow, ήρθαν τα κοινά πλάνα και ο αμήχανος on air διάλογος
Media

Μενεγάκη – Πούμπουρας: Μετά τα unfollow, ήρθαν τα κοινά πλάνα και ο αμήχανος on air διάλογος

Τι και αν έγινε χαμός τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα… σήμερα, 20 Ιουνίου, η παρουσιάστρια τον κάλεσε να πάει μαζί της στη στήλη της μαγειρικής και η αμηχανία του συνεργάτη της ήταν έκδηλη!

Να σας θυμίσουμε ότι μία ατάκα της παρουσιάστριας έφερε την απάντηση του Σάββα και στη συνέχεια ήλθε το unfollow και από τους δύο και όπως φαίνεται η σχέση τους είναι τεταμένη.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» είπε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες ότι ο Σάββας Πούμπουρας του χρόνου δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της.

Ο Σάββας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και απάντησε: «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε, «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον», ενώ λίγες ώρες μετά ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στο Instagram.

Και μπορεί σύμφωνα με τις φήμες η σχέση τους να μην είναι άριστη, όμως η Ελένη σήμερα την ώρα της μαγειρικής τον παρατηρούσε που παρακολουθούσε τον Γιώργο Τσούλη να φτιάχνει κολοκυθοκεφτέδες και τον κάλεσε να μπει στην κουζίνα.

savvas.jpg

Ο Σάββας, όπως θα δείτε και στα πλάνα, ένιωθε αμήχανα μέχρι που η παρουσιάστρια πήγε δίπλα του και ξεκίνησαν έναν διάλογο περί μαγειρικής on air.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved