Survivor All Star: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο Καφετζής στηρίζει Μπάρτζη δίχως τέλος!
Media

Survivor All Star: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο Καφετζής στηρίζει Μπάρτζη δίχως τέλος!

Από φίλοι… «εχθροί» και ξανά από την αρχή! Ο λόγος για τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη!

Μπορεί οι δυο τους μετά την κοινή συμμετοχή τους στο Survivor να είχαν διακόψει τις σχέσεις τους και να μην μιλιόντουσαν, ωστόσο όπως είδαμε μέσα από το twitter του πρώην παίκτη, δείχνει αυτό να έχει αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο James Καφετζή στηρίζει δίχως τέλος τον Νίκο Μπάρτζη στην ψηφοφορία που ήδη «τρέχει».

bartzis-kafetzis-(2).jpg

«Πρώτη φορά ρίχνω τόσες ψήφους σε τηλεπαιχνίδι! (Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις πολλές περισσότερες ψήφους που έριχνα κάθε Σάββατο στην Βουλγαράκη για να παραμείνει και άλλο στο J2US, μήπως και την καταφέρω!) Ελπίζω τώρα τουλάχιστον, να πιάσουν τόπο οι ψήφοι! #survivorgr #j2usgr», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν τον ενόχλησε κάτι, περίμενα να έρθει σε εμένα και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις».

Παράλληλα, είπε πως «ότι έχουμε απομακρυνθεί, έχουμε απομακρυνθεί ναι, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά», είχε πει ο James Καφετζής όταν είχαν διαλύσει την παρέα τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved