Μελέτης Ηλίας: «Η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» πιστεύω ότι οδεύει προς την επιτυχία»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» πιστεύω ότι οδεύει προς την επιτυχία»

Τον Μελέτη Ηλία τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Σόι σου», ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αποτελούσε βασικό κομμάτι μιας άλλης οικογένειας που αγαπήσαμε πολύ, των Αντωνόπουλων ενώ το καλοκαίρι του και το φθινόπωρο που έρχεται είναι ήδη γεμάτα με ενδιαφέροντα σχέδια!

Κάνετε γυρίσματα και για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι».

«Ε, ναι μια ωραία χριστουγεννιάτικη ιστορία, που έχουν γράψει ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μαζί με την Αγνή και τον Χάρη Χιώτη, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για πρώτη φορά ως σκηνοθέτη. Από τα λίγα γυρίσματα που έχω εγώ -γιατί ο ρόλος μου δεν είναι πρωταγωνιστικός-, διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον τα πλάνα που είδα με κάνουν να πιστεύω ότι οδεύει προς την επιτυχία. Και γυρίζω και μια δεύτερη ταινία, το «Άκου ποιος μιλάει», που θα βγει τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Νιάρχου. Εκεί έχω τον πρωταγωνιστικό ρόλο με συμπρωταγωνίστρια την Ανθή Γεωργίου και παίζουν επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Παρθένα Χοροζίδου, ο Ηλίας Βαλάσης, η Χρύσα Κατσαρίνη κ.ά. Πρόκειται για την ιστορία ενός life coach, ένα επάγγελμα που είναι της μόδας τώρα, ο οποίος έχει το ταλέντο να κάνει πολύ καλό σπς ζωές των πελατών του, την ώρα που η δική του ζωή οδεύει προς την κατάθλιψη γιατί δουλεύει πολλές ώρες και δεν έχει χρόνο για τα προσωπικά του. Είναι κωμωδία, δοσμένη με μια ευχάριστη νότα, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας ακούμε τη φωνή της συνείδησής του που τον σαμποτάρει στη δουλειά και τον προτρέπει να ζήσει τη ζωή του. Τη διανομή και στις δυο ταινίες θακάνει η Village»

meletis-ilias-500-1200x720-1.webp


Μιας που μιλάμε για σινεμά και τη συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στο NETFLIX ανέβηκε η σειρά ταινιών «Bachelor», στις τρεις από τις οποίες παίξατε μαζί.

«Είναι γεγονός αυτό. Τα τέσσερα «Bachelor» βγήκαν από την 11η Ιουνίου στο NETFLIX και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα γιατί δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό με ένα ελληνικό προϊόν. Φαίνεται ότι το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη άνοιξε το δρόμο και εύχομαι να υπάρξει συνέχεια και για άλλα ελληνικά πρότζεκτ, είτε σειρές είτε ταινίες».

1686902931177-201109751-meletis-ilias-(1).jpeg

Το χειμώνα θα είστε ξανά στο θέατρο Χορν, με τη δεύτερη σεζόν του έργου «Φιλουμένα Μαρτουράνο» με τη Μαρία Ναυπλιώτου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, γιατί είχαμε διάφορες αναποδιές τη σεζόν που μας πέρασε. Όλο σταματούσαμε για κάτι. Από τον Οκτώβριο όμως θα ξαναξεκινήσουμε γιατί τις εβδομάδες που παίξαμε πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν μια παράσταση που και εμείς την ευχαριστιόμασταν και στον κόσμο άρεσε», λέει στο 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved