Αλέκος Κυράνης: O σκηνοθέτης  του Κάνε ότι κοιμάσαι αποκαλύπτει τα πάντα για τον δεύτερο κύκλο
Media

Αλέκος Κυράνης: O σκηνοθέτης του Κάνε ότι κοιμάσαι αποκαλύπτει τα πάντα για τον δεύτερο κύκλο

Ο σκηνοθέτης του ανατρεπτικού αστυνομικού θρίλερ της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για το μήνυμα που πέρασε η σειρά, για τις αλλαγές του επόμενου κύκλου, για τους ηθοποιούς που συνεχίζουν αλλά και για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι», μια σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν με νέα ιστορία, ολοκληρώθηκε για φέτος με ένα συγκλονιστικό φινάλε. Τι μήνυμα πέρασε ο πρώτος κύκλος του σίριαλ;

«Αυτό που θέλει να μας πει η σειρά είναι ότι το κακό υπάρχει παντού. Κι εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται το καλό και φέρνει την ισορροπία. Το καλό έρχεται σαν από μηχανής θεός και ο Νικόλας (σ.σ. Σπύρος Παπαδοπούλας), ως ο κυρίαρχος θετικός ήρωας της υπόθεσης, με την εμμονή του με το καλό, κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος ένα αισιόδοξο μήνυμα παρά τους φόνους που είδαμε»

KANE-OTI-KOIMASAI-EP-64-5.jpg


Μετά την επιτυχία της σειράς, δόθηκε το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν. Με τον ίδιο τίτλο;

«Ναι, ο τίτλος παραμένει ο ίδιος. Το sequence είναι ίδιο. Μένουν κάποιοι βασικοί χαρακτήρες, αλλά αλλάζουν όλα τα υπόλοιπα. Στην πρώτη σεζόν βρισκόμασταν σε μια ατμόσφαιρα φτωχογειτονιάς, τώρα αλλάζει το σκηνικό. Η νέα ιστορία αφορά πλουσιόπαιδα. Θα μεταφερθούμε σε ένα ακριβό, ιδιωτικό σχολείο, όπου φοιτούν γόνοι μεγαλοεπιχειρηματιών. Άλλη κουλτούρα, άλλες συνήθειες, άλλοι τρόποι διασκέδασης. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα»

Πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Σπύρος Παπαδοπούλoς;

«Φυσικά. Με κάποιον τρόπο, που θα δείτε ποιος είναι, θα καταλήξει στο ιδιωτικό σχολείο, παρέα με τον Κάσδαγλη, με έναν καινούργιο λυκειάρχη, ο οποίος θα αποτελέσει και ένα κλειδί συνέχειας της ιστορίας».

koimasai-(4).jpg



Ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί; «Ο Χριστόδουλος Στυλιανού»

Ποιοι άλλοι ρόλοι συνεχίζουν;

«Συνεχίζουν ακόμα η Φωτεινή Μπαξεβάνη,) ο Γιώργος Δεπάστας, η Βίκυ Μαίδανογλου, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, η Γεωργία Μεσαρίτη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Δημήτρης Καπετανάκος»

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved