Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: «Τα χρήματα φέτος ήταν πολύ καλά, εγώ όμως δεν λειτουργώ έτσι...»
Media

Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: «Τα χρήματα φέτος ήταν πολύ καλά, εγώ όμως δεν λειτουργώ έτσι...»

O Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το Survivor, τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς», ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

 

«Νομίζω ότι το περίμενα καλύτερο από θέμα τηλεθέασης, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά πήγε καλά. Και τα παιδιά πήραν τα λεφτά τους, όλα καλά. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα, γιατί δεν νομίζω ότι είχε κάτι να μου προσφέρει», τόνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας για το φετινό Survivor All Star.

spaliaras-(6).jpg

«Στην πρώτη μου παρουσία εκεί έπαιξα μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Η πέμπτη θέση ήταν πάρα πολύ καλή για μένα, το μόνο μου κίνητρο ήταν το οικονομικό. Παρότι τα χρήματα φέτος ήταν πολύ καλά και όλοι τα έχουμε ανάγκη, εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω με μοναδικό κριτήριο τα χρήματα», σημείωσε ο ηθοποιός και μοντέλο.

spaliaras-(1).jpg

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην καθημερινή σειρά του MEGA, o Γιάννης Σπαλιάρας είπε απλά: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Νομίζω ότι είναι στη Γη της Ελιάς. Ωραία».

spaliaras-(2).jpg

«Εντάξει, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να πω κάτι για τα προσωπικά μου, είμαι καλά και νομίζω ότι φαίνεται», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved