Survivor – Μεταξά: Άγριο χώσιμο στον Βασάλο - «Με άφησε εκτεθειμένη. Μετέφερε διάφορα πράγματα... »
Media

Survivor – Μεταξά: Άγριο χώσιμο στον Βασάλο - «Με άφησε εκτεθειμένη. Μετέφερε διάφορα πράγματα... »

Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το Survivor All Star και ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και τα έχωσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Μελίνα Μεταξά είπε χαρακτηριστικά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία.»!

melina_metaxa_official_100905392_646388046089332_8728644275294060489_n.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε…»!

metaxa2.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας σχετικά με τα όσα είπε η Μελίνα για τον Βασάλο και το survivor all star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved