Γιώργος Λάγιος: «Δεν μπορώ να πω γιατί ο Αντώνης Βλοντάκης πέταξε το ακουστικό στον αέρα...»
Media

Γιώργος Λάγιος: «Δεν μπορώ να πω γιατί ο Αντώνης Βλοντάκης πέταξε το ακουστικό στον αέρα...»

Ο Γιώργος Λάγιος που φέτος συνεργάστηκε με την Ελίνα Παπίλα στο «Είμαστε μαζί», αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το πέρασμά του από την τηλεόραση και τα θέματα που κατά τη γνώμη του δεν βοήθησαν στα νούμερα τηλεθέασης.

«Εδώ εσείς είστε η πιο πετυχημένη εκπομπή… γιατί; Δείτε αν υπάρχουν αυτά που έχετε εσείς στη δική μας εκπομπή. Δεν μπορούσε να υπάρξει σωστή αλληλεπίδραση, δεν υπήρχε ελευθερία από πάνω, υπήρχε πολύ συγκεκριμένη, άκαμπτη σκαλέτα», δήλωσε ο γνωστός ψυχολόγος από το πάνελ του Super Κατερίνα.

papila-8.jpg

«Εάν ξαναϋπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα διαπραγματευτώ τα χρήματα αλλά την ελευθερία του λόγου. Αυτό είναι το σημαντικό», τονίζει στη συνέχεια.

«Σίγουρα ο αρχισυντάκτης ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε σε αυτό. Όταν προσλαμβάνεις έναν συνεργάτη, το κάνεις για αυτό που είναι και για αυτό που σκέφτεται, όχι για αυτό που θέλεις εσύ να πει. Θεωρώ ότι πρέπει να μου δίνεται μία εμπιστοσύνη», επισημαίνει ο Γιώργος Λάγιος για την πορεία της εκπομπής.

papila-1-(3).jpg

«Ο ρόλος μου περιορίστηκε γιατί άλλαξε όλη η δομή της εκπομπής. Η πρώτη με την τελευταία δεν είχαν καμία σχέση. Στις τελευταίες 4 εκπομπές υπήρξε μία συγκεκριμένη δομή αλλά αυτό έγινε μετά από 3 μήνες», ανέφερε στη συνέχεια.

papila-(3).JPG

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Αντώνη Βλοντάκη, που πέταξε το ακουστικό στον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λάγιος δεν θέλησε να απαντήσει για τον λόγο που οδήγησε τον πρώην συνεργάτη του στη συγκεκριμένη κίνηση.

«Σε εμένα προσωπικά δεν φωνάζει κανείς. Εάν φωνάξει, θα έρθει μετά να μου πει τον λόγο και να μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτό είναι κακοποιητικό», είπε τέλος ο Γιώργος Λάγιος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την Ελίνα Παπίλα σε κάποια άλλη εκπομπή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved