Θανάσης Πάτρας για Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»
Media

Θανάσης Πάτρας για Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

Για την επιλογή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο τιμόνι της παρουσίασης στη «Φάρμα» μίλησε ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος έχει περάσει από το συγκεκριμένο reality επιβίωσης πριν από 2 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε την έκπληξή του για την εν λόγω επιλογή.

«Θα χρησιμοποιήσω μία μαγειρική φράση: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πολύ καλά τα είπε ο Γρηγόρης, συμφωνώ μαζί του. Όταν ακούς κάτι για μία εκπομπή, πάντα πηγαίνει το μυαλό σου σε κάποια πρόσωπα», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας.

1680519858819-139801506-patras.jpg

«Αν με ρωτάς εάν θα έβλεπα ποτέ τον Κουτσόπουλο παρουσιαστή της Φάρμας, περισσότερο θα έβλεπα εμένα παρά τον Κουτσόπουλο. Εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να γίνει αυτό που λέει ο Γρηγόρης. Να είναι τόσο καλός που να ζητήσει συγγνώμη», σημείωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

meleti-koutsopoulos.jpg

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν πολύ καλός στην παρουσίαση της Φάρμας έτσι όπως τον έζησα. Θα διαφωνήσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε αυτό», τόνισε επίσης.

patras.jpg

Tέλος, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για «ιδανικό» κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα», ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα απάντησε: «Εγώ όσες φορές πηγαίνω καλεσμένος περνάω τέλεια. Δεν μπορώ εγώ να πάρω θέση για κάτι που δεν γνωρίζω, δεν έχω δει και δεν με αφορά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved