Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα εγκαταλείπει τον Γιώργη και φεύγει από το Αγρίνιο
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα εγκαταλείπει τον Γιώργη και φεύγει από το Αγρίνιο

Όσο η ιστορία οδεύει προς το μεγάλο φινάλε, τόσο πιο συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Σύμφωνα με το Mytv στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε ότι ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τη Νίτσα και αποκαλύπτονται όλα τα ένοχα μυστικά της. Έχοντας μιλήσει στον Γιώργη για το δύσκολο παρελθόν της, η μόνη διέξοδος για εκείνη πλέον είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της μακριά απ’ όλους, χάνοντας για πάντα την ευκαιρία να ευτυχήσει στο πλευρό ενός ανθρώπου που πραγματικά τη λάτρεψε.

nyxta-(4).jpg

Στο μεταξύ, ο Γιώργης δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί κανένα δεδομένο στη ζωή του και βυθίζεται συνεχώς ολοένα και περισσότερο στη μοναξιά και την απόγνωση. 0 άντρας είχε μάθει να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία όμως αισθάνεται προδομένος από όλους και τίποτα δεν είναι ικανό να τον απαλλάξει από τον αβάσταχτο πόνο που έχει στην ψυχή του.

nyxta-(3).jpg

0 Τάσος προσπαθεί να τον στηρίξει, ενώ ταυτόχρονα του ζητάει να συγχωρήσει τη Νίτσα για τα λάθη που έχει κάνει. Παράλληλα, εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει τον Γιώργη αλλά και την πόλη του. Ταυτόχρονα, και η Ζέτα αποφασίζει να φύγει από το Αγρίνιο. Σύμφωνα με όσα πρόκειται να συμβούν, η κοπέλα, μετά την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας του Ντόκου και του Χρήστου, επιθυμεί να ζήσει μόνιμα στο νησί των παιδικών της αναμνήσεων, μακριά απ’ όλες τις οδυνηρές καταστάσεις που βίωσε.

1685616551565-407318707-giorgi.webp

Έτσι, λίγες ημέρες αργότερα, η Ζέτα ξεκινά για το πολυπόθητο ταξίδι της, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον Στρατή, που μένει πίσω, αλλά την αγαπάει ακόμα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved