My style rocks: Απίστευτος καβγάς! «Εσύ είσαι η γελοία» - «Με απειλείς;»
Media

My style rocks: Απίστευτος καβγάς! «Εσύ είσαι η γελοία» - «Με απειλείς;»

My style rocks: Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο (21/6) του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ μεταξύ της Σελένης Φωτιάδη και την Ίριδας Παπουτσή.

Η κουβέντα ξεκίνησε χαλαρά όμως ξέσπασε ένας τεράστιος καβγάς. Μάλιστα, στο «παιχνίδι» μπήκε και η Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία ξέσπασε σε κλάματα αφού θεώρησε ότι με αυτά που ειπώνονται στον αέρα, αναιρούν όλες της τις προσπάθειες.

Αρχικά, η Ίριδα εξέθεσε την Σελένη: «Θα μπω σε αυτό το θέμα, ήθελα ούτως ή άλλως να τοποθετηθώ. Την καρδούλα γιατί μου την έβαλες; Το θεωρώ λίγο... δεν μου αρέσει. Δεν είναι βαθμολογικό το θέμα. Έχω τσακωθεί και με την Αναστασία και με την Ειρήνη, έχω μιλήσει έντονα με όλες και το θεωρώ πολύ υγιές.

irida.jpg

Η μόνη που δεν έχω διαπληκτιστεί είναι η Σελένη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που έτυχε αλλά ίσως δεν έτυχε κιόλας και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Θέλω να το δηλώσω τώρα. Αν γελάς με τα συναισθήματα που εκφράζω τώρα, εσύ είσαι η γελοία. Έμαθα κάποια πράγματα που έχει πει η Σελένη για το πρόσωπό μου«, είπε αρχικά η Ίριδα.

«Πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ μου έλεγες να προσέχω την Όλγα και τη Νικόλ γιατί θα προσπαθήσουν να με προσεγγίσουν...»,συνέχισε με την Σελένη να μην παραδέχεσαι τίποτα.

«Λες ακραία ψέματα αυτή τη στιγμή και πρόσεχε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει», απάντησε η Σελένη.

«Με απειλείς; Το ότι προσβάλλεις με ευγένεια δεν αναιρεί το ότι προσβάλλεις», είπε στη συνέχεια η Ίριδα και ακολούθησε χαμός.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο My style rocks στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved