Survivor All Star: Η αποχώρηση του Βασάλου και η ανακοίνωση - βόμβα του Λιανού
Media

Survivor All Star: Η αποχώρηση του Βασάλου και η ανακοίνωση - βόμβα του Λιανού

Από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στο Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ήδη υποψήφιοι και περίμεναν να δουν ποιος ή ποια ακόμα θα βρισκόταν μαζί τους στη θέση του υποψηφίου, αυτή την εβδομάδα.

Οι Survivors μπήκαν με όλη τους τη δύναμη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε έξτρα κίνητρο, καθώς αν κέρδιζε, θα κατάφερνε να απαλλαγεί από την υποψηφιότητά του και να υποδείξει στη θέση του έναν άλλο συμπαίκτη του. Δεν τα κατάφερε όμως καθώς την ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, θα έβγαινε ο τρίτος υποψήφιος, αλλά ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε επίσης και το ποιος θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε από το Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής έκανε όμως και μια ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες.

«Θα σας πω κάτι που θα σας αγχώσει. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν δεν θα συμβεί μία αποχώρηση αλλά δύο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Εν τέλει, με τέσσερις ψήφους, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αναδείχτηκε τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, αυτός που αποχώρησε είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Φιλίες που είχαν χτιστεί από την αρχή του παιχνιδιού, έδειχναν να διαλύονται και όλα έδειξαν πως από την επόμενη ημέρα τίποτα δε θα είναι όπως πριν…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved