Εκλογές 2023: Τι θα δούμε στην TV;
Media

Εκλογές 2023: Τι θα δούμε στην TV;

Εκλογές 2023: Στις 25 Ιουνίου έχουμε ξανά εκλογές και παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι θα δούμε στην τηλεόραση.

Παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των καναλιών...

ΑΝΤ1

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 βρίσκεται από νωρίς στις επάλξεις μεταδίδοντας την εξέλιξη της εκλογικής μάχης. Στις 05.30 η Φαίη Μαυραγάνη λέει στους τηλεθεατές την πρώτη καλημέρα μέσα από την εκπομπή «Στούντιο με θέα». Στις 10.00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και πολιτικοί εκπρόσωποι θα δώσουν το «παρών» στο «Καλημέρα Ελλάδα». Στις 18.00 ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσωτ ης εκπομπής «Εθνικές εκλογές» θα μεταδώσει όλες τις εξελίξεις, έχοντας στο πλευρό του καλεσμένους και ειδικούς αναλυτές.

MEGA

Ο παλμός των εκλογών χτυπάει στο MEGA από νωρίς το πρωί. Στις 05.00 ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα παρουσιάζουν την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2023: 0 δρόμος προς την κάλπη», ενώ στις 08.00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Στις 12.00 η ενημέρωση συνεχίζεται με ρεπορτάζ από όλη την επικράτεια με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ο εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται με την Κατερίνα Παναγοπούλου και τη Νίκη Λυμπεράκη στις 15.00. Στις 18.00, με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2023», η Ράνια Τζίμα, ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Γιάννης Πρετεντέρης παίρνουν θέση στο στούντιο και σκιαγραφούν το αποτύπωμα της εκλογικής αναμέτρησης. Το «παρών» θα δώσουν πολιτικά πρόσωπα και ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis S.A., Στράτος Φαναράς.

ALPHA

Στις 09.30 η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μεταδίδει τις εξελίξεις γύρω από την εκλογική διαδικασία με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Στις 17.00 ξεκινάει η εκπομπή «Επαναληπτικές εκλογές 2023» με παρουσιάσω τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Νίκος Μάνεσης αλλά και όλοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα μεταδώσει το κλίμα λίγο πριν από το exit poll, ενώ οι ρεπόρτερ του σταθμού θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις.

STAR

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καλύπτει την εκλογική αναμέτρηση. Από τις 13.00 έως τις 16.15 ο Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τραγόμαλλου μέσω της εκπομπής «Εκλογές 2023» θα παρουσιάσουν την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας. Στις 18.00 η Μάρα Ζαχαρέα συντονίζει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο. Μαζί της, στον σχολιασμό και στην παρουσίαση, ο Γιώργος Ευγενίδης, με καλεσμένους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ αλλά και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. Στις 19.00 ο Αντώνης Παπαργύρης θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll, με την εγκυρότατα της GPO.

tv1.jpg

ΣΚΑΪ

Στον πυρετό της πολιτικής επικαιρότητας βρίσκεται και ο ΣΚΑΙ από νωρίς το πρωί. Στις 05.00 ο Γιώργος Αυτιάς μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα» παρουσιάζει στους τηλεθεατές ρεπορτάζ και τις πρώτες στιγμές της εκλογικής αναμέτρησης. Στις 09.00 τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, που θα μεταδώσουν όλα όσα συμβαίνουν. Στις 12.00 οι «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα πραγματοποιούν ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων. Στις 17.45 ξεκινάει η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, ενώ στο στούντιο της εκπομπής «Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2023» θα βρίσκονται η ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του σταθμού και πολιτικά πρόσωπα.

OPEN

Το OPEN θα έχει συνεχή ενημέρωση για τον 2ο κύκλο των εκλογών. Στις 05.00 αρχίζει η εκπομπή «Τώρα μαζί» με τους Ευλαμπία Ρέβη, Γιώργο Σιαδήμα. Στις 10.00 η ροή συνεχίζεται με την εκπομπή «Εκλογές 2023» όπου θα δούμε ζωντανές συνδέσειςαπό εκλογικά κέντρα αλλά και πώς εξελίσσεται η εκλογική ημέρα. Στις 18.00 ξεκινάει ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Νίκο Στραβελάκη. Μαζί του θα βρίσκονται ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης.

ΕΡΤ

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας η ΕΡΤ μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν. Η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα και ο Δημήτρης Απόκης στις 05.05 μέσα από την εκπομπή «ΕΡΤ News στις 5» παρουσιάζουν θέματα που αφορούν την κάλπη. Στις 06.05 τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη. Στο «Σαββατοκύριακο από τις 6» θα δούμε ρεπορτάζ και πολλές ζωντανές συνδέσεις. Στις 10.30 η Βούλα Μαλλά με την εκπομπή «News Room» μεταφέρει τον παλμό της ημέρας. Στις 13.00 μεταδίδεται η εκπομπή «Εκλογές 2023». Λίγο μετά τις 16.00 την παρουσίαση αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουβαράς έχοντας στο πλευρό τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Από το πλατό θα περάσουν διάφοροι καλεσμένοι, όπως πολιτικοί, δημοσιογράφοι και αναλυτές.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved