My Style Rocks: Οι ίντριγκες, τα παρολίγον μαλλιοτραβήγματα και οι κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων
Media

My Style Rocks: Οι ίντριγκες, τα παρολίγον μαλλιοτραβήγματα και οι κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων

My Style Rocks: H φετινή σεζόν ήταν χαρακτηριστική για τις κόντρες, τις ατάκες-φωτιά και τους καβγάδες μεταξύ των παικτριών που συμμετείχαν στο ριάλιτι μόδας.

Μερικές φορές η ένταση ήταν τόση που χρειαζόταν να παρέμβουν είτε η κριτική επιτροπή είτε η Κατερίνα Καραβάτου. Όλοι τους έρχονταν σε πολύ δύσκολη θέση αλλά πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, οι κυρίες που συμμετείχαν στο My Style Rocks έβρισκαν τον τρόπο να αφήσουν τις κακοτοπιές στην άκρη και να συνεχίσουν.

Οι ατάκες που ακούστηκαν βέβαια, κάποιες φορές ήταν υπέρ του δέοντος αντιτηλεοπτικές. Όπως πρόσφατα όταν υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στις Σελένη Φωτιάδη και Ίριδα Παπουτσή.

Η κουβέντα ξεκίνησε χαλαρά όμως ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς. Μάλιστα, ενεπλάκη και η Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία ξέσπασε σε κλάματα αφού θεώρησε ότι με αυτά που λέγονταν στον αέρα, αναιρούσαν όλες της τις προσπάθειες.

Αρχικά, η Ίριδα εξέθεσε την Σελένη: «Θα μπω σε αυτό το θέμα, ήθελα ούτως ή άλλως να τοποθετηθώ. Την καρδούλα γιατί μου την έβαλες; Το θεωρώ λίγο... δεν μου αρέσει. Δεν είναι βαθμολογικό το θέμα. Έχω τσακωθεί και με την Αναστασία και με την Ειρήνη, έχω μιλήσει έντονα με όλες και το θεωρώ πολύ υγιές.

irida.jpg

Η μόνη που δεν έχω διαπληκτιστεί είναι η Σελένη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που έτυχε αλλά ίσως δεν έτυχε κιόλας και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Θέλω να το δηλώσω τώρα. Αν γελάς με τα συναισθήματα που εκφράζω τώρα, εσύ είσαι η γελοία. Έμαθα κάποια πράγματα που έχει πει η Σελένη για το πρόσωπό μου«, είπε αρχικά η Ίριδα.

«Πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ μου έλεγες να προσέχω την Όλγα και τη Νικόλ γιατί θα προσπαθήσουν να με προσεγγίσουν...»,συνέχισε με την Σελένη να μην παραδέχεσαι τίποτα.

«Λες ακραία ψέματα αυτή τη στιγμή και πρόσεχε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει», απάντησε η Σελένη.

«Με απειλείς; Το ότι προσβάλλεις με ευγένεια δεν αναιρεί το ότι προσβάλλεις», είπε στη συνέχεια η Ίριδα και ακολούθησε χαμός.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο My style rocks στο βίντεο που ακολουθεί:

«Με είπες τρελή! Είσαι κομπλεξική!»

Μια ατάκα της Νικόλ κατά τη διάρκεια της κριτικής στην Όλγα ήταν ικανή για να ανάψει φωτιές. Η Νικόλ τόνισε πώς εκείνη και η Όλγα ήταν οι μόνες παίκτριες που δεν είχαν λείψει ούτε ένα επεισόδιο ό,τι και εάν τους συνέβαινε.

Τότε η Σελένη αντέδρασε έντονα καθώς αυτό το πήρε αρκετά προσωπικά και ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου επίθεση, με τους χαρακτηρισμούς να πέφτουν... βροχή.

Η Νικόλ την αποκάλεσε κομπλεξική ενώ η Σελένη την είπε τρελή, αφήνοντας άναυδη την Κατερίνα Καραβάτου που τις παρακολουθούσε για να καταλάβει τι γίνεται μεταξύ τους.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τον τσακωμό:

Σε δύσκολη θέση η Καραβάτου

Χαμός για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν η Ειρήνη και η Ίριδα με αφορμή το σχόλιο της πρώτης πως το look της Ίριδας δεν ήταν ημιτελικού, αλλά κι όσα είχε αναφέρει η Ίριδα για την Νικόλ.

«Δεν μπορείς να μου έρχεσαι σήμερα έτσι… Από το ύφος σου φαίνεται ότι παρεξηγήθηκες» είπε η Ειρήνη. «Δεν σου έρχομαι έτσι αρχικά Κοίταξε το υφάκι σου και δεύτερον το σχόλιό μου ήταν κατά την προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με όσα έχει δείξει η Νικόλ… Ειρήνη σβήσε και κατέβα… Όχι αυτό το υφάκι σε εμένα» απάντησε η Ίριδα.

koudounaris-epitropi-my-style.jpg

Η Νικόλ προσπάθησε να εκτονώσει την ένταση ανάμεσα στις δύο κοπέλες, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Από τους μεταξύ τους διαλόγους και την ένταση που δημιουργήθηκε στο πλατό απόρησε και η παρουσιάστρια η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που συνέβαινε αυτό. «Έχει γίνει κάτι μεταξύ σας που δεν έχω καταλάβει;» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου.

image-(7).jpeg

Λίγο αργότερα η Ειρήνη αποκάλεσε γελοία την Ίριδα κι η ίδια της απάντησε: «Θα σου έλεγα τι να το κάνεις το γελοία».

Παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια

Και όμως, συνέβη και αυτό! Tο πλατό του My Style Rocks κόντεψε να πάρει φωτιά με τη Σελένη να αποχωρεί κλαίγοντας. Ευτυχώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε «χρέη διαιτητή» και έφερε ειρήνη.

Όλα ξεκίνησαν γιατί κάποιες κοπέλες δεν είχαν διαβάσει σωστά το breef του concept του συγκεκριμένου επεισοδίου ή είχαν διαφορετική εικόνα για τα 80's και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις μεταξύ τους διαμάχες.

Για ακόμα μια φορά υπήρξαν ενστάσεις για τις βαθμολογίες οι οποίες συνήθως -όπως υποστηρίζουν οι ίδιες- δεν είναι αντικειμενικές καθώς πολλές φορές έχει αναφερθεί πώς οι βαθμοί που βάζουν τα κορίτσια στο πλατό πάνε βάσει κλικών.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής της Αναστασίας, τα αίματα άναψαν με τη Σελένη να «αναστατώνει» την Αναστασία με τα σχόλιά της. Τα δυο κορίτσια για λίγη ώρα αναμετριούνταν λεκτικά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει...μπαρούτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρχικά προσπάθησε να επαναφέρει τα κορίτσια στην τάξη αλλά καθώς φάνηκε να μην τα καταφέρνει πήρε τελικά τον ρόλο του διαιτητή φωνάζοντας στις δύο κοπέλες προκειμένου να σταματήσουν να τσακώνονται.

Φυσικά οι κόντρες και οι καβγάδες μεταξύ των κοριτσιών δεν έχουν τελειωμό και όπως καταλαβαίνετε, ήταν αδύνατον να φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο άρθρο όλες οι φορές που διασταυρώθηκαν τα ξίφη τους. Παρ' όλα αυτά, πήρατε μία ιδέα για τον φετινό κύκλο του My Style Rocks που αν μι τι άλλο ήταν... εκρηκτικό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved