Σωτήρης Δούβρης: Μιλά για τον ρόλο του Λαυρέντη στη σειρά IQ 160
Media

Σωτήρης Δούβρης: Μιλά για τον ρόλο του Λαυρέντη στη σειρά IQ 160

IQ 160: Ο πρώην σύζυγος της Πηνελόπης είναι ένας άντρας υποστηρικτικός και... νοικοκύρης, που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τη χαοτική συμπεριφορά της μητέρας των παιδιών του.

Ο Σωτήρης Δούβρης μιλά για την κατανόηση και την υποστήριξη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται κάτι τόσο δυνατό όσο η οικογένεια και για τα κοινωνικά στερεότυπα που οφείλουμε κάποια στιγμή να υπερβούμε...

  • Τον πρώτο κύκλο της σειράς, που ολοκληρώνεται σύντομα, ο Λαυρέντης δείχνει να έχει μια... ανορθόδοξη σχέση με την Πηνελόπη.

Είναι μεγάλη η διαφορά στην ιδιοσυγκρασία αυτών των δύο χαρακτήρων. Από τη δική του πλευρά, ο Λαυρέντης θέλει όλα στη ζωή να είναι οργανωμένα, μετρημένα, βαλμένα σε κουτάκια. Μόνο έτσι μπορεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα. Ενώ, από την άλλη, η Πηνελόπη είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι άνθρωπος ο οποίος λειτουργεί με την παρόρμηση, με τη στιγμή, χωρίς να υπολογίζει το τι έχει γίνει πριν ή να σκέφτεται τις συνέπειες των πράξεών της. Αυτό, όταν μπαίνουν στη μέση παιδιά και οικογένεια, φέρνει εκρηκτικά αποτελέσματα και συνήθως ο κακός είναι εκείνος που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

douvris.jpg
  • Συναισθηματικά, ήξερε ότι ο Παύλος είχε την πρώτη θέση στην καρδιά της ως ένας ιδανικός έρωτας;

Δεν είμαι σίγουρος ότι το ήξερε. Σίγουρα είναι μια παλιά ιστορία που δεν έχει κλείσει γιατί αυτός ο άνθρωπος εξαφανίστηκε, πράγμα που άφησε πίσω μια πληγή. Το ποιος έχει τα πρωτεία συναισθηματικά δεν μπήκαν στη διαδικασία να το αναλύσουν.

Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος έχει εξαφανιστεί και έχει με τη γυναίκα που αγαπάς ένα παιδίτο οποίο άφησε πίσω, σίγουρα αυτό δημιουργεί μια πληγή στην οικογένεια στην οποία έχεις μπει εσύ. Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό δίνει στον Λαυρέντη και ένα λόγο παραπάνω να προσπαθήσει να είναι όσο πιο προστατευτικός μπορεί και να δώσει την αγάπη του ώστε να επουλώσει αυτή την πληγή.

2456_SOTIRIS_DOYVRIS_2132023.jpg
  • Όμως, προκύπτουν νέες πληγές γιατί πάνω που έλεγαν να μείνουν μαζί, κατέληξαν να χωρίσουν!

Ναι, γιατί δεν έχουν αλλάξει οι δυο τους. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς τους. Είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι. Τους ενώνει κάτι πολύ δυνατό, που είναι η οικογένεια, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους κάνει να συνυπάρξουν σε επίπεδο ζευγαριού. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις μια όμορφη υγιή σχέση-όχι ερωτική αφού δεν βγαίνει- με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις ζήσει πολλές καταστάσεις μαζί και έχετε και δυο παιδιά. Κι αυτό θα προσπαθήσουν να χτίσουν στα επόμενα επεισόδια. Η Πηνελόπη και ο Λαυρέντης δεν είναι άνθρωποι που θα γυρίσουν την πλάτη ο ένας στον άλλο - έτσι το εισπράττω εγώ, είπε ο Σωτήρης Δούβρης στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved